Gică Popescu a fost pe “Olimpico” la minunea reuşită de Roma: “Real e favorită să câştige titlul. Am vorbit şi cu Lobonţ”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
11/04/2018, 17:30
Gică Popescu a fost pe “Olimpico” la minunea reuşită de Roma: “Real e favorită să câştige titlul. Am vorbit şi cu Lobonţ”

Fostul mare internaţional român a fost invitat de oficialii Barcelonei la partida de pe Camp Nou cu AS Roma şi a participat şi la returul de pe Stadio Olimpico. Popescu a vorbit la întoarcerea în România despre minunea din Italia, precum şi de atmosfera creată de fanii echipei gazdă.

“Cea mai mare surpriză. Am vorbit şi cu Bogdan Lobont, nu îi vine să creadă. E sărbatoare la italieni. Real Madrid e favorită să câştige trofeul, îmi pare rău să o spun. Poate să câştige a treia oară la rând, dar mare atenţie la Bayern“, a declarat Gică Popescu la reîntoarcerea în ţară.

Popescu a fost căpitan pe Camp Nou

Fostul fundaş al echipei naţionale a evoluat între 1995 şi 1997 la Barcelona, fiind căpitanul echipei în momentul câştigării Cupei Cupelor. Popescu a rămas o figură respectată pe Camp Nou şi are parte de un tratament special la fiecare vizită în curtea echipei catalane.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×