Gică Popescu, tranşant în ziua derby-ului CSA – Rapid: “Dacă asta nu e Steaua cum a ajuns în Liga 1? A teleportat-o cineva?”

Filon Stan   
in Fotbal intern
14/04/2018, 14:39
Gică Popescu, tranşant în ziua derby-ului CSA – Rapid: “Dacă asta nu e Steaua cum a ajuns în Liga 1? A teleportat-o cineva?”

Gică Popescu ar fi vrut să vadă o dispută pe proiecte, în campania pentru conducerea Federaţiei Române de Fotbal. “Baciul” a spus şi ce i-a lipsit lui Ionuţ Lupescu ăn campania electorală, dar a spus şi care este adevărata Steaua, pentru el.   

“Eu aş fi vrut să văd o campanie în care să se vorbească despre proiecte, despre planurile fiecăruia. Lupescu putea să facă mai bine în campanie. Trebuia să meargă cu 2-3 membri ai echipei sale, chiar dacă angrenaţi în alte proiecte. Îi dădeau mai multă forţă. Când îl întreba cineva «Cu cine duci la capăt proiectele?» îi arăta echipa “, a spus Gică Popescu la Pro X.

Gică Popescu despre FCSB: “Dacă asta nu e Steaua, cum a ajuns în Liga 1?

Fostul fundaş al naţionalei a vorbit şi despre disputa dintre Gigi Becali şi Armată şi a spus că echipa din Liga 1 este Steaua. “Dacă asta nu e Steaua cum a ajuns în Liga 1? A teleportat-o cineva? Eu spun că asta e Steaua. Respect decizia instanţei, care a zis că echipa din Liga 1 se numeşte FCSB. Dar eu consider că e Steaua”, a adăugat fosta glorie a fotbalului românesc. 

Închide ×