Carousel hot news

Gică Popescu laudă Steaua pentru transferul ăsta! “Este unul dintre cei mai talentaţi jucători!”

Gică Popescu, candidatul la şefia FRF, o vede pe Steaua drept favorită la cîştigarea titlului de campioană, însă speră ca lupta din Liga 1 să fie una acerbă....
20.02.2014 | 16:05
Gică Popescu laudă Steaua pentru transferul ăsta!

Gică Popescu, candidatul la şefia FRF, o vede pe Steaua drept favorită la cîştigarea titlului de campioană, însă speră ca lupta din Liga 1 să fie una acerbă.

Doar ce a început returul, Steaua şi-a recuperat punctele din restanţe. Ea pleacă din postura de principală favorită, dar va fi o luptă interesantă. Petrolul s-a întărit, la fel şi Astra, iar eu sper că această bătălie să se ducă pînă la finalul campionatului pentru a avea o competiţie interesantă”, a declarat Popescu pentru Mediafax.

“Baciul” consideră că Lucian Sănmărtean este transferul de care Steaua avea nevoie şi crede că mijlocaşul de profil ofensiv este un jucător sufiecient de talentat pentru a intra în vederile echipei naţionale. “Sănmărtean are calitate suficientă. El, din păcate, nu a obţinut performanţe la nivelul calităţilor pe care le are. Este unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care i-a avut fotbalul românesc în ultimii ani. Mi-a plăcut în primul meci (n.r. – restanţa Steaua – Concordia Chiajna). Pentru el a fost meciul de debut şi să fii primit aşa cum a fost primit el e un lucru extraordinar”, a mai adăugat candidatul care pe 5 martie ar putea deveni noul preşedinte al Federaţiei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri