Gică Popescu, ATACAT din toate părţile: “A DOVEDIT că NU are caracter!”

Gică Popescu şi-a lansat, oficial, candidatura pentru postul de preşedinte al FRF, iar Sorin Răducanu, unul dintre adversarii săi pentru şefia de la Casa Fotbalului (vezi detaliile), l-a atacat...
14.01.2014 | 19:11
Gica Popescu ATACAT din toate partile A DOVEDIT ca NU are caracter
ADVERTISEMENT

Gică Popescu şi-a lansat, oficial, candidatura pentru postul de preşedinte al FRF, iar Sorin Răducanu, unul dintre adversarii săi pentru şefia de la Casa Fotbalului (vezi detaliile), l-a atacat dur pe fostul căpitan al echipei naţionale. “I s-a dat totul mură în gură. Popescu şi Hagi se uitau ca mîţa în calendar la program. Îl răsfoiau şi se vedea clar că era pentru prima dată cînd îl citeau. Programul a fost prezentat de Popescu, nu făcut de el. Acest băiat se crede mai tare ca Ceuşescu, nu-mi vine să cred ce mediatizare are. Mi-e greaţă. Este pe toate televiziunile. Să ţină minte, însă, un lucru: nu o să fie Ponta sau Mircea Sandu în spatele votanţilor cînd vor pune ştampila. Oare el nu se gîndeşte că votanţilor li se va face scîrbă şi se vor întoarce contra lui cînd văd mediatizarea de care are parte?”, a spus Răducanu pentru FANATIK.

alegeri-frf-sorin-raducanu-nu-are-scrupule-lui-gica-popescu-ii-voi-duce-tigari-la-jilava-111726-1

Fostul atacant al lui Dinamo este de părere că Ioan şi Victor Becali, prin intermediul lui Popescu, doresc să pună mîna pe fotbalul românesc. “Stau şi mă întreb cu cîţi bani îi plăteşte Becali pe ăştia care tot îl promovează pe Popescu! Gică nu este un băiat de bun simţ. A furat fotbalul de două ori, chestii dovedite. O dată cu 400.000 de dolari, altă dată l-a dat Sandu în vileag, cînd a spus că este dator Federaţiei cu 360.000 de euro. Gică Popescu nu mai are bani dacă a ajuns să se împrumute de la Hagi şi Dan Petrescu. Cît de guşter să fii, să cîştigi milioane de euro din fotbal şi să nu mai ai nimic? Băi, Gică, nici nu ştii cît de mic ajungi să fii! Ar fi o mare nenorocire pentru el să nu iasă preşedinte. Dar, dacă va ieşi, a doua zi se va duce la magazin şi va face dublură de chei pentru familia Becali. Şi să mai terminăm că a fost mare fotbalist. Păi Donose era mult mai bun ca el, dar nu a avut noroc. Şi ce dacă a jucat la Barcelona? Păi nu erau mare echipă atunci! Popescu a fost informator la securitate. Du-te, domnule, şi fă puşcărie şi, dacă poporul te iartă, atunci candidează! Altă aberaţie mi se pare promisiunea cum că va da pensii fotbaliştilor retraşi din activitate. Păi, cine eşti, bai, tu? Eşti Ministerul Muncii să faci pensii? Nu e sănătos la cap. El şi echipa lui sînt boii boilor”, a spus Răducanu.

ADVERTISEMENT

La rîndul său, Răzvan Burleanu, alt contracandidat al lui Gică Popescu, a declarat: “Gică Popescu este un candidat copy-paste. Dacă mă uit la echipa sa, ajung la o singură concluzie: sistemul continuă! Am mai sesizat şi disperarea lui Popescu, care a vrea să se asigure de sprijinul sistemului. Chestia cu pensiile este, încă, un punct luat din programul meu. Popescu ar fi trebuit, totuşi, să citeze sursa, pentru că el a făcut un plagiat. Nici programul, nici echipa sa nu se ridică la nivelul pentru care fotbalul românesc poate progresa”.

Burleanu consideră că Gică Popescu nu are caracter, din moment ce l-a exclus pe Ion Crăciunescu din echipa sa. „Oricum, am mai sesizat şi o lipsă de loialitate din partea lui Popescu. Crăciunescu a fost tot timpul de partea lui, l-a susţinut, iar acum nu se regăseşte în echipa lui pentru că nu l-a vrut Mircea Sandu. Încă o dată, Gică Popescu a dovedit că nu are caracter”, a spus Burleanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

gica-popescu-atacat-dur-de-razvan-burleanu-nu-puteti-face-abstractie-de-ceea-ce-sunteti-109482-1