Carousel hot news

“Popescu este ŞANTAJABIL, o să fie un preşedinte cocoşat!”

Gheorghe Chivorchian, unul dintre candidaţii la preşedinţia FRF, a ieşit la atac cu cîteva zile înainte de alegeri. Fostul preşedinte al Timişoarei l-a atacat dur pe Gică Popescu, afirmînd...
23.02.2014 | 15:38
Gica Hagi,Gica Popescu.

Gheorghe Chivorchian, unul dintre candidaţii la preşedinţia FRF, a ieşit la atac cu cîteva zile înainte de alegeri. Fostul preşedinte al Timişoarei l-a atacat dur pe Gică Popescu, afirmînd despre acesta că poate fi oricînd şantajat din cauza problemelor pe care le-a avut cu legea.

“Fotbalul românesc nu poate să aibă în fruntea sa un om care a fost dovedit că a făcut evaziune fiscală şi spălare de bani. Şi în ce domeniu? În fotbal! Eu nu vorbesc de Gică Popescu care a fost fotbalist, ci de cel care e acum. Mi-ar părea rău dacă oamenii din fotbal l-ar vota, ar însemna că se doreşte reîntoarcerea în trecut. Dacă vor să aibă un lider care să stea mereu cocoşat şi aplecat, care să fie mereu şantajabil, e alegerea lor, dar sper să realizăm că schimbarea este necesară”, a declarat, pentru FANATIK.RO, Chivorchian.

FOTBAL:FCM BACAU-POLI AEK 0-1 DIVIZIA A (25.04.2004)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri