Popescu, despre poza cu Hagi de pe Camp Nou: „Nu înţeleg de ce sunteţi aşa şocaţi”

Eduard Popa   
in Fotbal international
07/04/2018, 12:12
Popescu, despre poza cu Hagi de pe Camp Nou: „Nu înţeleg de ce sunteţi aşa şocaţi”

„Baciul” susţine că presa din România nu are de ce să fie atât de impresionată de faptul că au fost la meci: „Nu înţeleg de ce sunteţi aşa şocaţi. Noi am performat în lumea mare fotbalului. Noi mereu când mergem la Madrid, la Barcelona, suntem mereu bine trataţi pentru că lumea ne respectă.”

Gică Popescu a fost întrebat şi de poza în care apare cu preşedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu: „Nu vreau să fiu ipocrit, dar poza pe care aţi văzut-o a fost făcută la solicitarea preşedintelui Barcelonei. Este important că fotbalul românesc are două elemente la cel mai înalt nivel.”

Hagi şi Popescu, foste legende ale catalanilor

Popescu şi Hagi au fost colegi pentru o scurtă perioadă la Barcelona. Fostul mare fundaş al României a evoluat pe Camp Nou între 1995 şi 1997, înainte de a ajunge la Galatasaray, în timp ce Hagi a jucat pentru catalani între 1994 şi 1996.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×