Fotbal intern

“Burleanu l-a băgat pe Gică după gratii. Face măgării!”

După conflictul dintre Burleanu şi reprezentanţii "Generaţiei de Aur", părintele lui Gică Popescu, Constantin Popescu, l-a atacat dur pe noul preşedinte al FRF....
10.04.2014 | 10:53
Burleanu la bagat pe Gica dupa gratii Face magarii
ADVERTISEMENT

După conflictul dintre Burleanu şi reprezentanţii “Generaţiei de Aur”, părintele lui Gică Popescu, Constantin Popescu, l-a atacat dur pe noul preşedinte al FRF.

Constantin Popescu crede că dacă fiul său era liber acum, Burleanu nu avea curaj să atace Generaţia de Aur.  Mai mult, acum tatăl lui Popescu susţine că Burleanu nu e străin de condamnarea fiului său. “V-am spus că acest băiat este un mare nesimţit şi se ocupă cu şantajul de foarte mult timp. Cum eu am fost şantajat şi avertizat să îmi opresc băiatul să candideze deoarece Burleanu trăgea sforile, aşa văd că face acum cu Didi Prodan. Face acest lucru că are spatele asigurat şi profită de faptul că băiatul meu e la puşcărie. Dacă Gică era liber, niciodată Burleanu nu avea tupeul să ridice vocea sau privirea la băieţii care au făcut istorie pentru România. O să vină vremea cînd Burleanu o să plătească pentru toate măgăriile pe care le face acum. Este inadmisibil că s-a luat de Gică Hagi şi nici măcar că a fost la un meci să îl vadă jucînd pe Hagi”, a declarat Popescu pentru FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

“Gică face puşcărie din cauza lui Burleanu”

Părintele lui Gică Popescu nu este la primele acuzaţii pe care i le aduce lui Răzvan Burleanu. Într-un interviu acordat tot pentru FANATIK.ro în urmă cu aproximativ o lună, tatăl fostului căpitan al Barcelonei dezvăluia că fiul său a fost condamnat din vina noului preşedinte al FRF. “El mi-a băgat fiul după gratii. Decizia a fost luată din ordin politic. Cu trei luni înainte de începerea alegerilor, am primit un telefon şi mi s-a transmis să îl opresc pe Gică să candideze. În caz contrar, o să fie condamnat. Ceea ce s-a şi întîmplat”, a fost o parte a declaraţiilor oferite de Constantin Popescu.

gica-popescu-tata

Tags: