A refuzat Hagi oferta de la Sevilla? Popescu: ”A fost o echipă de top”

BREAKING
Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
02/04/2018, 21:11
A refuzat Hagi oferta de la Sevilla? Popescu: ”A fost o echipă de top”

Popescu a spus că pe lângă echipa românului Florin Andone, Deportivo La Coruna, actualul tehnician de la FC Viitorul a fost curtat de un club important din Spania, care şi-au trimis emisarii în România pentru a-l convinge pe ”Rege”.

”A fost o echipă de top din Spania. Nu a vrut să plece. În iarnă s-a discutat, dar Gică nu ia niciodată o echipă la jumătatea drumului. Noi am discutat mult în această perioadă pe tema aceasta. Mi-ar plăcea în viitor să lucrăm împreună la un proiect”, a spus Gică Popescu la un post de televiziune.

Popescu: ”Fac echipă bună cu Hagi, vreau să lucrăm împreună”

”Facem echipă foarte bună, ne cunoaştem bine şi ne respectăm enorm. În plus, ştim foarte bine să ne ascultăm şi să lucrăm unul cu celălalt. Mereu ne spunem ce gândim. Nu vă spun, întrebaţi-l pe Gică Hagi. Vă zic doar atât: a fost vorba de o echipă de top din Spania. Peste La Coruna”, a precizat Popescu.

În această iarnă, cele trei formaţii din Primera Division  care şi-au schimbat antrenorul au fost FC Sevilla, Malaga şi Deportivo La Coruna.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×