Popescu pune tunurile pe Burleanu: “Trebuia să arate documentele”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
30/03/2018, 08:47
Popescu pune tunurile pe Burleanu: “Trebuia să arate documentele”

Gică Popescu este de părere că Răzvan Burleanu nu ar fi trebuit să ţină ascunse acele acte până când a prins acest moment potrivit să le arate presei şi îl acuză pe preşedintele Federaţiei Române de Fotbal pentru aceste lucruri:

“Ionuţ nu are acces la documentele FRF, pentru a putea arăta dacă actuala administraţie a făcut lucruri grave. Să dea Dumnezeu să câştige Ionuţ şi să vedem după dacă s-au făcut lucrurile corect. Burleanu trebuia să arate acele lucruri la o lună de zile după ce a preluat Federaţia. De ce nu a făcut-o atunci?

“Se fac multe scenarii”

Eu nu am văzut vreun proiect, dar am vorbit cu Ionuţ pe larg de subiect. Ştiu bine ce are în cap, ce îşi doreşte. Eu mi-aş dori ca aceste alegeri să fie câştigate de omul cu cel mai bun proiect. Îl includ şi pe Marcel Puşcaş lângă Burleanu şi Ionuţ Lupescu. Am auzit atât de multe lucruri, se fac tot felul de scenarii. Se aruncă pe piaţă tot felul de variante, eu vreau să cred că oamenii care vor vota vor decide în funcţie de proiecte”, a spus Gică Popescu la un post de televiziune.