Carousel hot news

FABULOS! Popescu, votat preşedintele puşcăriaşilor!

Gică Popescu este închis la Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare, primită în dosarul Transferurilor din fotbal. Fostul căpitan al echipei...
11.03.2014 | 17:56
FABULOS Popescu votat presedintele puscariasilor
ADVERTISEMENT

Gică Popescu este închis la Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte o pedeapsă de 3 ani, o lună şi 10 zile cu executare, primită în dosarul Transferurilor din fotbal. Fostul căpitan al echipei naţionale nu se împacă deloc cu viaţa din închisoare şi stă tot timpul retras, nu are chef să socializeze şi meditează asupra faptelor care l-au trimis după gratii. Totuşi, Gică Popescu are parte de un tratament special din partea celorlalţi deţinuţi, unul de care nu se pot bucura George Copos şi Mihai Stoica. “Baciul” este foarte respectat de restul puşcăriaşilor, îl îndeamnă să fie tare şi îi mulţumesc pentru clipele oferite în perioada cînd era fotbalist.

“Puşcăriaşii vor ca Popescu să le reprezinte drepturile”

Popescu a avut, în cursul zilei de marţi, parte de o surpriză imensă din partea deţinuţilor de la Penitenciarul Rahova. Şefii de cameră s-au întrunit şi, după o şedinţă de cîteva minute, au ajuns la concluzia că “Baciul” trebuie să fie căpitan şi în puşcărie, nu doar pe terenul de fotbal. Decizia l-a lăsat fără cuvinte pe Popescu, însă s-a văzut nevoit să refuze privilegiul oferit de colegii de suferinţă. „Şefii de cameră de pe Penitenciar s-au întîlnit şi au hotărît că Gică Popescu este persoana care merită să le reprezinte drepturile în faţa comandantului. Vă daţi seama de cît respect se bucură omul ăsta în faţa deţinuţilor? Gică, însă, a refuzat. A ieşit în faţa lor, le-a mulţumit pentru propunere, însă le-a zis că nu poate accepta. Le-a spus că este prea afectat, că nu se poate gîndi, momentan, la aşa ceva”, a dezvăluit Miron Cozma pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

1356851613coz-660x400

Nu vrea să fie graţiat

De cînd a fost încarcerat, politicieni, fotbalişti sau suporteri au solicitat preşedintelui României, Traian Băsescu, să-l graţieze pe Gică Popescu. Totuşi, fostul internaţional, deranjat de polemica iscată în jurul acestui subiect, “Baciul” şi avocaţii săi vor da publicităţii o scrisoare deschisă, dorind să liniştească apele. “Nu am nevoie de aşa ceva în momentul ăsta. Am primit o pedeapsă, o voi ispăşi, respect legea şi nu mă gîndesc acum la aşa ceva”,  este mesajul pe care Popescu ar vrea să-l transmită.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS