Life

Porecla inedită pe care Prințesa Charlotte i-a dat-o tatălui său, Prințul William. A fost făcută publică din greșeală

Prințesa Charlotte, fiica Ducelui și Ducesei de Cambridge are un apelativ adorabil pentru tatăl său. A fost dezvăluit în mod accidental într-o felicitare pe care micuța a făcut-o anul trecut.
21.06.2022 | 14:55
Porecla inedita pe care Printesa Charlotte ia dato tatalui sau Printul William A fost facuta publica din greseala
Prințesa Charlotte are un nume de alint pentru tatăl său. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Familia Regală Britanică a dezvăluit, din greșeală, porecla pe care Prințesa Charlotte i-a dat-o tatălui ei. A ieșit la iveală după ce Ducele și Ducesa de Cambridge au publicat în mediul online felicitările pe care copiii lor le-au făcut de Ziua Mamei.

Cum îl alintă Prințesa Charlotte pe tatăl său, Prințul William? Ducele și Ducesa au făcut, din greșeală, porecla publică

Anul trecut, de Ziua Mamei, Ducele și Ducesa de Cambridge au distribuit pe contul lor de Instagram fotografii cu felicitările pe care copii lor le-au făcut în memoria Prințesei Diana.

ADVERTISEMENT

Prințul George, în vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte și Prințul Louis, în vârstă de patru ani au desenat și au scris mesaje pentru regretata lor bunică.

În textul pe care Prințesa Charllotte l-a scris pentru Prințesa Diana, micuța a dezvăluit și apelativul pe care îl flosește atunci când vorbește cu și despre tatăl său.

ADVERTISEMENT
felicitare prințesa diana
Felicitarea pe care Charlotte a făcut-o pentru Prințesa Diana.
Foto: Instagram

„Dragă bunică Diana, mă gândesc la tine de Ziua Mamei, te iubesc foarte mult. Papa îți simte lipsa. Multă dragoste, Charlotte”, a scris Prințesa Charlotte în felicitare.

În timp ce micuța îi spune tatălui său „Papa”, Prințul William a fost auzit strigând-o pe fiica sa folosind o poreclă de inspirație franceza.

ADVERTISEMENT

Astfel, în timp ce Ducele și familia lui au vizitat grădina mamei lui Kate Middleton, Back to Nature, la Chelsea Flower Show, Prințul William i s-a adresat fiicei sale cu apelativul „Mignonette”, care în franceză înseamnă drăguț. Totodată, Kate îi spune fiicei sale „Lottie”, scrie hellomagazine.com.

Copiii Ducelui și Ducesei de Cambridge au pregătit un tort pentru Ziua Mamei

De altfel, tot cu prilejul Zilei Mamei, copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton au făcut un tort pentru Ducesa de Cambridge. Fotografia cu desertul a fost, de asemenea, publicată în mediul online, alături de o fotografie din copilăria lui Kate.

ADVERTISEMENT

„Sărbătorim astăzi alte două mame speciale. Tort făcut de George, Charlotte și Louis”, este textul din descrierea fotografiei.

 

ADVERTISEMENT