Life

Porecla pe care Adela Popescu nu o poate uita. Așa era numită când juca în telenovele

Adela Popescu are o carieră de succes în televiziune, însă înainte a făcut parte din mai multe seriale. Cum o strigau colegii de pe platourile de filmare.
23.08.2022 | 00:23
Porecla pe care Adela Popescu nu o poate uita Asa era numita cand juca in telenovele
Porecla primită de Adela Popescu în perioada telenovelelor. Cum îi spuneau colegii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină, care în prezent moderează reality show-ul Sunt celebru, scoate-mă de aici, are o poreclă pe care nu o poate uita. Așa era numită când juca în telenovele alături de alți actori cunoscuți de la noi.

Porecla primită de Adela Popescu în perioada telenovelelor. Cum îi spuneau colegii

Adela Popescu a scos la iveală un amănunt mai puțin știut din perioada telenovelelor. Mai exact, vedeta de la Pro TV a dezvăluit cum îi spuneau colegii, dar și ce nu mai putea să facă când avea parte de viața de actriță.

ADVERTISEMENT

Blondina a jucat în seriale precum Numai iubirea, Lacrimi de iubire, Îngerașii sau Aniela, producții care i-au adus recunoaștere în fața publicului, dar și o perioadă extrem de încărcată în care viața privată trecuse în plan secund.

„În telenovele, îmi amintesc și acum că după mai multe seriale în care am plâns de nenumărate ori, la un moment dat, nu mai puteam să mai fac asta. Îmi îngropasem deja toți câinii, toți părinții, frații.

ADVERTISEMENT

Apelezi cumva la memoria afectivă, dar cumva nu mai poți. Tu, ca să poți să fii vie în anumite scene, ai nevoie de o experiență personală, ori noi nu mai aveam experiență personală, trăiam doar acolo, pe platou.

După ce mi-am epuizat tot, nu mai aveam de unde. Eram numărul 1 (la lacrimi, n.r.). Mi se și spune bunica telenovelelor, mai puteam să fiu doar străbunica!”, a declarat Adela Popescu la un moment dat, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, carieră de succes

Adela Popescu se bucură de o carieră de succes, chiar dacă spune că niciodată nu a avut dorința să fie pe primul loc. A trecut de la filmările pentru Iubire și onoare și Pariu cu viața la o altă industrie, cea muzicală, cu foarte mare lejeritate.

La sfârșitul anului 2011 s-a alăturat formației DJ Project, unde a înlocuit-o pe Giulia Anghelescu. Foștii colegi de trupă au numai cuvinte de laudă pentru artistă și recunosc că vedeta este un adevărat profesionist.

ADVERTISEMENT

Acest lucru s-a putut observa și în calitate de prezentatoare a emisiunii Vorbește lumea. În plan personal, Adela Popescu este căsătorită cu Radu Vâlcan (45 de ani), împreună cu care a devenit mamă a trei băieți.

ADVERTISEMENT