O vedetă a filmelor pentru adulţi vrea să salveze o echipă de tradiţie din Italia

Sorin Dumitrescu    Silviu Ghering   
în Fotbal international
17/02/2018, 19:24
O vedetă a filmelor pentru adulţi vrea să salveze o echipă de tradiţie din Italia GALERIE FOTO

Vincenza Calcio este o formaţie de tradiţie din fotbalul italian. La acest club, care cu ani în urmă se numea Lanerossi. a jucat timp de patru ani, între 1976-1980, Paolo Rossi, omul care practic a avut cea mai mare contribuţie la câştigarea celui de-al treilea titlu de campioană mondială a Italiei în 1982, când a şi fost golgeter, cu şase reuşite.

De ani de zile alb-roşii nu au mai izbutit să revină în prim plan şi multă vreme s-au mulţumit cu un loc liniştit în eşalonul secund. Însă a venit căderea în al treilea eşalon şi de acolo lucrurile au luat-o rapid la vale.

De ce vrea Amanda Fox să salveze clubul

Jucătorii nu au mai fost plătiţi de patru luni şi spectrul falimentului este tot mai real, practic aşteptându-se, din moment în moment, decizia oficială în acest sens. Însă salvarea ar putea veni absolut de unde nimeni nu s-ar fi aşteptat.

Pornostarul Amanda Fox, supranumită Venus poloneză, a declarat pentru Vicenzapiu.com că este dornică să doneze zece la sută din încasările realizate pe vânzarea calendarului ei, care costă 10 euro, pentru a evita falimentul clubului. Amanda Fox spune că iubeşte Vicenza, unde a venit în foarte multe rânduri şi nu vrea ca echipa, tocmai în anul în care se împlinesc 40 de ani de la locul 2 ocupat în Serie A, să înceteze activitatea clubului în urma falimentului.

Închide ×