Portar de naţională, pregătit ilegal

Daniel Vlad    Nicu Bădescu   
în Stiri principale
13/08/2013, 19:30
Portar de naţională, pregătit ilegal
Cristi Bălgrădean

Portar de naţională, pregătit ilegalConducerea lui Dinamo a rezolvat luni încă o dată problema antrenorului, atunci cînd l-a convins pe Gigi Mulţescu să rămînă în continuare pe banca roş-albilor, dar trebuie să mai regleze unele lucruri legate de staff-ul condus de “SMURD”. Tehnicianul “cîinilor” l-a adus în vară pentru a se ocupa de pregătirea portarilor pe fiul său, Cătălin, dar acesta din urmă nu a făcut nicio şcoală în acest sens.

Dan Apolzan, şeful Şcolii de Antrenori a FRF, a confirmat pentru FANATIK această informative şi a dezvăluit că Mulţescu junior nu are nici măcar dreptul de a sta pe bancă în postura pe care el este prezentat pe site-ul clubului. “El nu s-a înscris la cursurile noastre şi nu are nicio licenţă pentru a profesa. În mod normal, nu ar avea dreptul să stea pe bancă, dar probabil el este trecut de delegatul echipei ca ocupînd o altă funcţie”, a explicat fostul metodist al echipei naţionale.

În aceste condiţii, Cristi Bălgrădean, portar care a cochetat în ultima vreme cu prima reprezentativă, acolo unde Victor Piţurcă la convocat la o bună parte din ultimele acţiuni, are parte de o pregătire neautorizată.

 

Închide ×