Sport

Imaginile turneului la Mondialul de handbal! Portarul Iranului, în lacrimi după ce a fost desemnată jucătoarea meciului cu Norvegia. Video

Portarul naţionalei Iranului a oferit imaginile turneului la Mondialul de handbal. Fatemeh Khalili a fost desemnată jucătoarea meciului cu Norvegia şi a izbucnit în lacrimi. Reacţie de mare clasă a adversarelor
06.12.2021 | 16:28
Imaginile turneului la Mondialul de handbal Portarul Iranului in lacrimi dupa ce a fost desemnata jucatoarea meciului cu Norvegia Video
ADVERTISEMENT

Portarul naţionalei din Iran, Fatemah Khalili a fost desemnată jucătoarea meciului pierdut cu Norvegia, scor 9-41. În ciuda scorului clar, portăriţa din Iran a avut un procentaj bun, de 23% de mingi salvate.

Imaginile turneului la Mondialul de handbal! Fatemah Khalili a început să plângă în momentul în care a primit premiul

Când a fost anunţat jucătorul meciului, nimeni nu se aştepta ca Fatemah Khalili să obţină premiul. Nici măcar handbalista din Iran, care şi-a stăpânit cu greu emoţiile în momentul în care a primit premiul.

ADVERTISEMENT

Khalili a început să plângă, în timp ce întreaga sală din Castellon a aplaudat-o la scenă deschisă. Imaginile le-au emoţionat şi pe jucătoarele din Norvegia, care au aplaudat-o la scenă deschisă pe iraniancă.

Portarul Iranului a primit premiul de jucătoarea meciului cu Norvegia
Portarul Iranului a primit premiul de jucătoarea meciului cu Norvegia. Sursa: IHF

Handbalistele din Norvegia au felicitat-o şi au făcut o poză de grup!

Unele dintre handbalistele campioanei Europene au plâns şi ele alături de Khalili. După ce a fost felicitată de toată lumea, cele două echipe au făcut o poză de grup, un moment greu de uitat pentru naţionala din Iran.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

În meciul cu România, Khalili a avut un procentaj excelent de 32%

Iran este pentru prima dată la Campionatul Mondial de handbal feminin. Echipa asiatică a jucat primul meci de la turneul final împotriva României, “tricolorele” reuşind să se impună fără emoţii cu 39-11.

Şi în meciul cu România, Fatemah Khalili a avut o evoluţie foarte bună, reuşind un procentaj de 32%, fiind pe teren pe durata întreagă a confruntării.

ADVERTISEMENT

Iran a pierdut primele două meciuri la turneul final, însă o victorie cu naţionala din Kazahstan în meciul de marţi ar duce formaţia calificată în premieră la turneul final în grupele principale ale competiţiei.

Poza de grup a echipelor din Iran și Norvegia
Poza de grup a echipelor din Iran și Norvegia. Sursa: IHF

România se pregăteşte de duelul şoc împotriva Norvegiei: “Scoatem ce-i mai bun din noi!”

De cealaltă parte, România şi Norvegia vor juca pentru primul loc în confruntarea programată marţi, de la ora 21:45, la Castellon. Adi Vasile spune că elevele sale vor da totul în meciul cu nordicele:

ADVERTISEMENT

“Cu Norvegia, targetul este unul singur, să intrăm pe teren și să scoatem ce-i mai bun din noi. Acesta e singurul target, singura dorință. Norvegia este campioana europeană, nici nu știu cum să le spun fetelor în vârstă, n-am să folosesc termenul de bătrâne, ci de experimentate, dacă vreți.

“E greu cu Iran și cu Kazahstan să înțelegem exact care este diferența de nivel”

E o echipă de top și încerci să detronezi tot timpul echipele din top. Obiectivul este să intrăm în teren și să facem tot ce-i posibil, să ne stoarcem toate resursele posibile în meciul cu ele.

Cred că este corect, prestația noastră este corectă. Ar putea să fie niște lucruri la finalizare, despre care trebuie să vorbim, dar pe de altă parte, e greu cu Iran și cu Kazahstan să înțelegem exact care este diferența de nivel, trebuie să fim cinstiți”, a spus Adi Vasile.

  • 23% procentaj de reuşită a avut Fatemeh Khalili cu Norvegia
  • 77 de goluri a înscris România în primele două meciuri
ADVERTISEMENT