Fotbal intern

Portarii străini de la Dinamo din acest sezon, plătiți regește! Ce salariu are Eșanu, omul care duce greul. Exclusiv

02.03.2021 | 22:15
Portarii straini de la Dinamo din acest sezon platiti regeste Ce salariu are Esanu omul care duce greul Exclusiv
Portarii străini de la Dinamo din acest sezon, plătiți regește! Ce salariu are Eșanu, omul care duce greul. Exclusiv
ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, la Dinamo s-au făcut mai multe schimbări în poartă decât în orice alt sezon. Trei portari străini s-au perindat pe la club, fiecare dintre ei având un salariu important pentru Casa Pariurilor Liga 1. În schimb, titularul Mihai Eșanu, cel care duce greul în această perioadă, este remunerat cu unul dintre cele mai mici lefuri.

Dinamo a început între buturi cu Cătălin Straton. Actualul portar al celor de la FCSB a fost tras pe linie moartă imediat ce patronatul spaniol a preluat hățurile. Au fost aduși Tomas Mejias și Rene Hinojo, astfel că, Straton a fost cedat gratis la rivali.

ADVERTISEMENT

Portarii străini de la Dinamo din acest sezon, plătiți regește! Cei doi spanioli luau împreună 45.000 de euro lunar

Pe hârtie, Tomas Mejias avea un salariu de 20.000 de euro pe lună, iar Rene Hinojo, portar de 37 de ani a cărei carieră este legată de diviziile inferioare din Spania, avea un contract de 25.000 de euro lunar.

Tomas Mejias a apărat în 10 meciuri poarta celor de la Dinamo, în timp ce Rene Hinojo a fost titularizat în trei confruntări, două în campionat și un meci în Cupa României. Ambii au părăsit clubul în luna ianuarie din cauza problemelor financiare.

ADVERTISEMENT
Tomas Mejias
Tomas Mejias

Rene Hinojo vrea toți banii din contract: “Aștept cât e nevoie. Oricum îmi voi recupera banii”

Cei din DDB au încercat să negocieze cu Rene Hinojo pretenții financiare mai scăzute, însă ibericul n-a vrut să audă și vrea toți banii din contract, adică 537.500 de euro: “Aștept cât e nevoie, mă plătiți când puteți…

Nu mă grăbesc, am ce mânca… Puteți să-mi dati și 2000 de euro pe lună tot restul vieții, că nu mă supăr… Oricum, îmi voi recupera banii de la Dinamo, mai devreme sau mai târziu… Nu am de ce să negociez!”, a fost reacția portarului iberic.

ADVERTISEMENT
Rene Hinojo
Rene Hinojo

Mihai Eșanu, omul care a apărat toate minutele în 2021 are 1500 de euro

După plecarea portarilor iberici cu salarii uriașe, poarta lui Dinamo a rămas pe mâna lui Mihai Eșanu, omul care a bifat toate minutele din 2021. Portarul de 22 de ani crescut de Dinamo are un salariu de 1500 de euro lunar.

În ianuarie, Dinamo a mai adus un portar străin, pe Gudmund Kongshavn, pentru a fortifica postul. Norvegianul a fost convins de un salariu de 7000 de euro, fapt care a ridicat multe suspiciuni, în condițiile în care Dinamo trece printr-o perioadă foarte dificilă.

ADVERTISEMENT
Gudmund Kongshavn
Gudmund Kongshavn

Transferul lui Gudmund Kongshavn, sub lupă: “E o șmecherie!”

Gudmund Kongshavn nu apucat încă să debuteze la Dinamo, iar transferul său a fost luat la ochi de fostul președinte al “câinilor”, Florin Prunea: “La Morsay e ok 5000 de euro lunar. Dar la ăsta cu 7000 de euro e o șmecherie. Mai sunt manageri, președinți care mai întorc din banii jucătorilor, doar știe toată lumea! Avem și noi în România”, a spus Prunea pentru FANATIK.

Mihai Eșanu a avut evoluții ezitante în acest an la Dinamo. Rămâne de văzut dacă Jerry Gane îi va acorda în continuare credit sau va merge pe mâna lui Gudmund Kongshavn, portarul transferat în această iarnă.

Joi, de la ora 20:00, Dinamo joacă în sferturile Cupei României cu Dunărea Călărași. Este ultimul obiectiv de performanță al “câinilor”, care vor juca pentru al patrulea sezon la rând în play-out, fiind în acest moment pe locul 13.

Mihai Eșanu
Mihai Eșanu
  • 1500 de euro este salariul lui Mihai Eșanu
  • 25.000 de euro lunar avea în contract Roman Hinojo

 

ADVERTISEMENT
Tags: