Sport

Portărița Olandei are o relație cu un fotbalist! Ce poze controversate au pus cei doi pe Instagram!

12.12.2018 | 20:09
Portarita Olandei are o relatie cu un fotbalist Ce poze controversate au pus cei doi pe Instagram

Portărița care ne-a scos peri albi la acest Campionat European, Tess Wester în vârstă de 25 de ani are o relație cu un fotbalist. Portarul naționalei de handbal feminin a Olandei este iubita lui Mart Lieder, un atacant de 28 de ani. Cei doi pun adesea pe Instagram poze despre relația lor, instantanee care atrag atenția.

Ultima imagine postată împreună, înainte de începerea turneului final din Franța a stârnit controverse. Fotbalistul își sărută iubita, dar altfel decât s-ar fi așteptat fanii celor doi. Explicația pozei este și ea una originală “L-a lins, deci e al lui!”, scrie în dreptul fotografiei postate pe contul de Instagram al handbalistei.

Poza controversată a celor doi. “L-a lins, deci e al lui!” a scris portărița în explicația fotografiei

Portărița Olandei are o relație cu un fotbalist! Acesta s-a transferat în Danemarca ca să fie alături de iubită

Tess Wester apără din acest sezon în Danemarca, la Odense. Și cum iubitul ei, Mart Lieder, a ieșit golgheter în liga doua olandeză, cei doi au găsit o metodă să fie împreună. Chiar dacă fotbalistul era considerat un talent cu șanse mari să joace în prima ligă din Olanda, în această toamnă Lieder s-a transferat de la FC Eindhoven la echipa daneză Sonderjyske, doar ca să poată să fie aproape de iubita sa.

33 la sută este procentajul mingilor salvate de Tess Wester la actuala ediție a Campionatului European de handbal feminin. Cel mai bun procentaj îl are Iulia Dumanska, 38 la sută.

Sonderjyske este pe locul 10 în acest moment în prima ligă daneză, dar fotbalistul este fericit. El și iubita sunt din nou împreună. Mai puțin pe durata turneului final al Campionatului European de Handbal, unde Tees Wester este titularul din poarta Olandei, echipă care s-a luptat cu România pentru un loc în semifinalele turneului. Cu Tess în poartă Olanda a administrat “tricolorelor” singura înfrângere de la Euro 2018, 29-24.

  • 25 de ani are Tess Wester, portărița Olandei și a echipei daneze Odense