Fotbal international

Joe Hart, ajuns de blestemele lui Pantilimon! Unde-l poate trimite Mourinho!

Portarul lui Manchester City traversează o perioadă groaznică din cariera lui. A terminat sezonul cu AC Torino, în Serie A, iar acum este nevoit să se întoarcă la Manchester City, unde, din...
01.07.2017 | 18:23
Joe Hart ajuns de blestemele lui Pantilimon Undel poate trimite Mourinho

Portarul lui Manchester City traversează o perioadă groaznică din cariera lui. A terminat sezonul cu AC Torino, în Serie A, iar acum este nevoit să se întoarcă la Manchester City, unde, din păcate pentru el, antrenor a rămas Pep Guardiola. Hart trebuie neapărat să găsească o nouă echipă.

Hart este obligat să facă pregătirea alături de colegii de la City şi să fie antrenat de catalan în următoarele turnee estivale. O şansă pentu Hart ar putea apărea de la concitadina, United. Asta chia ar reprezenta o adevărată bombă pe piaţa transferurilor.

Rămas în inimile suporterilor granata din Torino, Joe Hart, pentu carisma lui şi pentru implicarea totală în jocul echipei, acum portarul englez nu îşi cunoaşte viitorul. La City s-a revăzut cu Guardila, iar acesta l-a făcut să înţeleagă că nu-l vede deloc în echipă pentru sezonul viitor.

Mai mult decât atât, Guardiola a şi cumpărat un alt portar cu 35 de milioane de euro, Ederson. De aceea, Joe, împreună cu agenţii lui, a încercat să găsească o soluţie, dar toate echipele interesate de portarul Hart au făcut multe calcule şi au dat cu virgulă, din cauza preţului mare, 25 de milioane de euro.

Situaţia e complicată pentru Hart, pentru că dacă nu îşi găseşte echipă urgent, riscă să piardă şi locul de titular în naţionala Albionului înaintea Campionatului Mondial din Rusie, de anul viitor. Acesta chiar poate fi un blestem al lui Costel Pantilimon, ţinut pe bancă în finala Cupei Angliei, chiar dacă până la ultimul meci, portarul român apărase în toate jocurile Cupei.

Pentruu că nu a găsit nicio soluţie, Hart merge cu City în turnee, iar timpul devine neiertător. Nu este exclusă varianta United. Totul depinde de Jose Mourinho, scrie cotidianul Mirror.