Premier League

Jordan Pickford, portarul Angliei, bătut de fanii lui Newcastle într-un club de noapte! Video

02.04.2019 | 12:01
Jordan Pickford portarul Angliei batut de fanii lui Newcastle intrun club de noapte Video

Jordan Pickford, portarul Angliei și ai echipei Everton, a fost bătut de fanii lui Newcastle într-un club de noapte din Sunderland. Incidentul a avut loc duminică seara. Jucătorul, de loc din Sunderland, a urmărit meciul jucat de fosta sa echipă în finala Checkatrade Trophy în compania lui Portsmouth și pierdută, dramatic, după lovituri de departajare.

Portarul Angliei, Jordan Pickford, bătut de fanii lui Newcastle

Pickfordera însă deja afumat rău, după ce jucase sâmbătă seara, la Londra, unde Everton a învins cu 2-0 pe West Ham, iar titularul dintre buturile Angliei a avut o evoluție excelentă. Martorii susțin că l-ar fi văzut pe goalkeeper, însoțit de câțiva prieteni, luând drumul barurilor încă de dimineață și a urmat un lung program de alcool până dincolo de miezul nopții.

Fotbalistula preferat să urmarească meciul Pisicilor Negre, cum sunt porecliți jucătorii lui Sunderland, alături de gașcă, în bar și a fost foarte dezamăgit de eșecul fostei sale formații. A fost recunoscut de fanii lui Newcastle, cea mai mare rivală a lui Sunderland și de aici până la izbucnirea unui conflict nu a mai fost decât un pas, pentru că și Pickford nu a căutat nici un moment să aplaneze tensiunea.

Jordan Pickford este din Sunderland, marea rivală a lui Newcastle
Jordan Pickford este din Sunderland, marea rivală a lui Newcastle

Pickford a băut de dimineață până seara

Cei prezenți spun că jucătorul se afla într-o stare avansată de ebrietate, dar după încheierea meciului, în loc să aleagă varianta de a pleca acasă, după ce băuse de dimineață și până atunci, a făcut alte comenzi, agravându-și starea. Cu siguranță, comportamentul său va fi analizat cu atenție atât de antrenorul lui Everton, Marco Silva, dar, mai ales, de selecționerul Gareth Southgate.

Spre miezul nopții prietenii săi au încercat să îl convingă să meargă acasă, dar când a vrut să iasă din local pentru a se chema un taxi, a fost bruscat și înjurat de un grup de suporteri ai lui Newcastle. S-a iscat imediat o altercație și până ca amicii să îl poată scoate din mâinile acestora portarul a încasat câteva lovituri serioase, una sub ochi, care i l-a învinețit. A fost imediat chemată poliția, dar prietenii lui Pickford au apucat să îl așeze într-un taxi și să îl trimită acasă.