Portarul dorit de Real Madrid a avut o reacţie incredibilă când a aflat vestea cea mare: "Mi-am închis telefonul"

Karlo Letica, Real Madrid, Steliano Filip

Real Madrid şi-a manifestat interestul pentru un fotbalist de doar 21 de ani în această perioadă, iar acest lucru l-a surprins şi pe cel aflat în cauză.

Jurnaliştii de la Marca au lansat la finalul săptămânii trecute anumite zvonuri cu privire la transferul lui Karlo Letica, de la Hajduk Split, la Real Madrid. Goalkeeper-ul de 21 de ani a fost surprins de interesul madrilenilor şi a decis să îşi închidă telefonul pentru a se putea concentra pe evoluţiile din campionatul intern.

”Am văzut zvonurile apărute pe prima pagină din Marca şi ce s-a vorbit despre transferul meu, astfel am decis să îmi închid telefonul. Ştirea m-a luat prin surprindere şi este prea devereme pentru un transfer. Nu cred că este momentul optim pentru un transfer.", a declarat Letica.

Portarul dorit de Real Madrid a marcat la ultimul meci

Letica a marcat golul decisiv în victoria cu 3-2, împotriva celor de la Istra, într-o partidă decisă la ultima fază de lovitura de cap a portarului dorit de Real Madrid. Letica este coleg la Split cu Steliano Filip, fostul căpitan al celor de la Dinamo.