Fotbal intern

Portarul FCSB a fost operat cu succes: „Însănătoșire grabnică, Fane!”

24.07.2020 | 15:20
Portarul FCSB a fost operat cu succes Insanatosire grabnica Fane
ADVERTISEMENT

Ștefan Târnovanu, portarul lui Poli Iași care va ajunge în vară la FCSB, a fost operat cu succs după problemele medicale descoperite în luna iunie.

Acum, tânărul portar este în afara oricărui pericol și va începe treptat să-și reia antrenamentele.

ADVERTISEMENT

Înainte de a-i expira împrumutul la Poli Iași, jucătorul a decis să se opereze pentru a nu avea probleme în viitor și pentru a putea deveni numărul unu din poarta vicecampioanei României.

Portarul FCSB a fost operat cu succes

Ștefan Târnovanu a fost operat cu succes, anunțul fiind făcut de Poli Iași prin intermediul rețelelor de socializare: „PORTARUL ȘTEFAN TÂRNOVANU, OPERAT CU SUCCES”.

ADVERTISEMENT

„Ștefan a fost operat la Spitalul de Urgențe “Sf. Spiridon” Iași, de către domnul doctor conf. Dragoș Palade. Însănătoșire grabnică, Fane!”, a fost mesajul clubului pe Facebook.

Ștefan Târnovanu a fost cumpărat de FCSB pentru 200.000 de euro, ca un posibil rival pentru Andrei Vlad, în poarta vicecampioanei României.

ADVERTISEMENT
  • 20 de ani a împlinit Ștefan Târnovanu pe 9 mai
  • 300.000 de euro este cota de piață a lui Ștefan Târnovanu

Avertismenul lui Mircea Rednic pentru Ștefan Târnovanu

Ștefan Târnovanu, portarul lui Poli Iași, a gafat ca „în curtea școlii” în disputa cu Academica Clinceni, după ce a scăpat printre mâini mingea trimisă de Florin Achim, în minutul 77.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic, antrenorul lui Poli Iași, a vorbit despre gafa făcută de Ștefan Târnovanu, pe care nu-l trage la răspundere pentru înfrângerea cu Academica Clinceni, 0-1, dar pe care îl avertizează:

„E greu să comentez un astfel de meci, când am controlat jocul, ne-am creat ocazii, am început bine repriza a doua, ne-am dominat adversarul. Eu nici n-am văzut golul, nu știu ce a fost acolo, o pasă, un șut, eu strigam către ceilalți să se organizeze pe teren.

Ei au avut un portar foarte bun, a înțeles și a profitat de șansa pe care a avut-o.

Eu nu i-am zis nimic, are calități, dar cea mai mare calitate a unui jucător tânăr e modestia. Dacă pentru el cea mai amre mândrie e că a semnat cu FCSB o să aibă mult de pierdut”.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – FCSB: 1,95 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT