Planuri mari pentru portarul FCSB-ului. "Nu mi-e frică de concurenţă!"

Toma Niga, FCSB, Nicolae Dica

Toma Niga a revenit la FCSB, iar portarul în vârstă de 20 de ani are planuri mari de viitor.

Gigi Becali l-a vândut pe Florin Niţă la Sparta Praga pentru 2.000.000 de euro, iar oficialii lui FCSB au decis să-l readucă la echipă pe Toma Niga, cel care fusese împrumutat la Academia Clinceni. După ce a revenit sub comanda lui Nicolae Dică, portarul în vârstă de 20 de ani a recunoscut că idolul său este chiar Florin Niţă.

"Mai aveam contract până în vară la Clinceni şi nu credeam că voi putea reveni la Steaua aşa de repede. Fizic sunt bine, dar rămâne de văzut ce decide domnul Dică în privinţa mea, dacă mă va utiliza sau nu. Când au apărut discuţii legate de plecarea lui Niţă m-a sunat domnul Meme, dar nu era ceva sigur", a spus Niga pentru o emisiune de sport.

Toma Niga visează să fie titular la FCSB

"Mi-a prins bine perioada petrecută la Clinceni, pentru că am avut posibilitatea de a juca, de a avea meciuri în picioare, cum se spune. Am avut parte de antrenamente foarte bune. Idolul meu ca portar este Ter Stegen, din străinătate iar din România este chiar Florin Niţă", a zis Niga. 

"Dacă voi ajunge titular la Steaua, va fi un vis devenit realitate. Nu mi-e frică de concurenţă, este binevenită. Principala mea calitate ca portar? Nu ştiu, îi las pe alţii să spună asta", a încheiat fotbalistul.