Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Portarul Gurău, apărat după gafele imense din Sepsi – FC U Craiova: „A greșit mai puțin decât Alisson sau Curtois!”. Video exclusiv

Portarul Ionuţ Gurău a greşit flagrant la primele două goluri ale lui Sepsi în meciul cu FC U. Marcel Puşcaş l-a apărat pe portar, spunând că se întâmplă şi la case mai mari.
17.03.2023 | 12:12
Portarul Gurau aparat dupa gafele imense din Sepsi  FC U Craiova A gresit mai putin decat Alisson sau Curtois Video exclusiv
Portarul Gurău, apărat după gafele imense din Sepsi - FC U Craiova: „A greșit mai puțin decât Alisson sau Curtois!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a pierdut fără drept de apel, scor 0-4, meciul împotriva lui Sepsi Sf. Gheorghe şi ratează calificarea în play-off. Oltenii nu au existat în meciul decisiv, echipa lui Napoli fiind năucită de covăsneni.

Portarul Gurău, apărat după gafele imense din Sepsi – FC U Craiova!

Ionuţ Gurău a greşit la primele două reuşite ale celor de la Sepsi şi le-a permis covăsnenilor să tranşeze meciul şi calificarea în play-off, încă din minutul 15. Asta după ce portarul oltenilor a avut un an 2023 excelent, fiind un pion important în parcursul celor de la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Preşedintele celor de la FC U Craiova, Marcel Puşcaş, a declarat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că se întâmplă la case mai mari şi Allison de la Liverpool sau Curtois de la Real Madrid au greşit mai mult:

“Echipa trebuie să fie vedeta. Nu există jucători de neînlocuit. Sepsi şi-a dorit mai mult, au fost mai montaţi. Au experienţa cupelor europene. Sunt dezamăgit, dar şi încrezător. Nu ne rămâne decât să ne exploatăm şansele.

ADVERTISEMENT

“A greșit mai puțin Gurău decât Alisson sau Curtois!”

Să le exploateze ei, ca sportivi. Un eventual baraj şi Cupa României, ambele ar fi bune. Sunt obiective realizabile şi depinde de ei cum se montează şi cum tratează cele două jocuri. Noi încercăm să facem să nu le lipsească nimic şi să nu se poată plânge de nimic. Restul este în ograda lor.

(n.r. despre prestaţia lui Gurău) Ce s-a întâmplat cu Allison sau Curtois? A greșit mai puțin Gurău decât Alisson sau Curtois! Focul era la ei, la Sepsi. Ei şi-au propus obiectiv şi anul trecut şi anul acesta.

ADVERTISEMENT

Noi nu ne-am propus. A existat posibilitatea şi ne-am jucat o carte, ne-am jucat şansa. Atât. La ei era presiunea mai mare. Ei trebuiau să câştige meciul. Nu lui Gurău trebuiau să îi tremure mâinile, ci lui Niczuly. Numai că nu a avut ce apăra”, a spus Marcel Puşcaş la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO: 

Ionuţ Gurău îşi poate pierde locul între buturi!

Ionuţ Gurău ar putea ieşi din poarta celor de la FC U Craiova pentru meciurile din play-out. Robert Popa, internaţionalul U-21 a făcut pace cu oficialii echipei şi cu staff-ul după scandalul de la începutul anului şi îşi aşteaptă rândul.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu i-a transmis tânărului portar că va avea şansa să apere din nou, astfel încât să poată fi selecţionat de Emil Săndoi pentru lotul României U-21 la Euro 2023, turneu găzduit de România şi Georgia.

  • 23 de ani are Ionuţ Gurău
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a portarului de la FC U Craiova
ADVERTISEMENT