Portarul lui Botoșani îl ia peste picior pe doctorul lui Dinamo: „Probabil nu mai ţine minte ce a făcut, de la emoţii”

Andrei Șchiopu   
în Dinamo
18/09/2019, 17:28
Portarul lui Botoșani îl ia peste picior pe doctorul lui Dinamo: „Probabil nu mai ţine minte ce a făcut, de la emoţii”
Eduard Pap l-a luat peste picior pe doctorul lui Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu

Doi jucători de la FC Botoșani s-au lovit puternic la meciul din deplasarea cu Dinamo București. Eduard Pap, porrtarul echipei și Sanoh Moussa s-au ciocnit cap în cap și au avut nevoie de intervenția medicilor, însă moldovenii nu au venit la București cu medici. În acel moment, Adrian Motoacă, medicul lui Dinamo, a intervenit și le-a i-a ajutat pe cei doi să-și revină.

Portarul lui Botoșani l-a luat peste picior pe medicul lui Dinamo

Chiar dacă a fost ajutat de medicul lui Dinamo, Eduard Pap a oferit o declarație surprinzătoare. Portarul lui FC Botoșani l-a ironizat pe Adrian Motoacă, deși medicul lui Dinamo l-a ajutat: „Doctorul lui Dinamo nici nu era la Moussa, era la mine şi s-a declarat că noroc cu el, că i-a dat primul ajutor lui Moussa. Probabil că nu mai ţine minte ce a făcut atunci, de la emoţii”.

Medicul lui Dinamo l-a atacat dur pe patronul lui FC Botoșani, pentru decizia de a nu avea medici în deplasarea din București: „Suntem in Liga 1 sau la judeţ? Hai să nu ne mai lamentăm şi să înţelegem rolul medicilor la o echipă! România anului 2020… Ce te faci când eşti echipă de Liga 1 şi nu ai medic? Soluţia: ‘Apelez un prieten!’”.

Dinamo - Botoșani s-a terminat la egalitate, 1-1. Sursă foto: sportpictures.eu
Dinamo – Botoșani s-a terminat la egalitate, 1-1. Sursă foto: sportpictures.eu

„Putem asista oricând la tragedii mult mai mari”

„ Este impardonabil ca unor astfel de cluburi sau entitaţi mari sportive să li se permită participarea în competiţii majore oficiale fără medic! Putem asista oricând la tragedii mult mai mari. Astă seară (n.r. sâmbătă seară) a fost cu noroc, dar ce ne facem când norocul ne va părăsi? Buni şi ăştia din staff-ul medical de la Dinamo de ceva, nu-i aşa domnule milionar, Valeriu Iftime? Circulă o legendă, cică dacă nu ai bani de medic la echipă, poţi spune măcar un mulţumesc”, a mai declarat Adrian Motoacă.

Partida dintre Dinamo și FC Botoșani s-a terminat la egalitate, 1-1. Pentru „câinii roșii” a deschis scorul Deian Sorescu (58), în timp ce pentru moldoveni a egalat Sanoh Moussa (65).

  • 6 este locul din clasament pe care îl ocupă FC Botoșani
  • 9 este locul din clasamnet pe care îl ocupă Dinamo București
Închide ×