ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Portarul lui SCM Craiova parcă nu s-ar mai retrage, după calificarea în finala Cupei EHF! ”Vreau s-o eclipsez pe Katrine Lunde”

Calificare de infarct pentru SCM Craiova în finala Cupei EHF! Elevele lui Bogdan Burcea au reuşit să restabilească egalitatea la ultima fază a meciului în faţa formaţiei turce Kastamonu, scor...
Autor: Filon Stan | 14.04.2018 | 20:53
Portarul lui SCM Craiova parcă nu s-ar mai retrage, după calificarea în finala Cupei EHF! ”Vreau s-o eclipsez pe Katrine Lunde”

Calificare de infarct pentru SCM Craiova în finala Cupei EHF! Elevele lui Bogdan Burcea au reuşit să restabilească egalitatea la ultima fază a meciului în faţa formaţiei turce Kastamonu, scor 18-18, moment care a dat naştere unei bucurii de nedescris. Portarul craiovencelor, Florentina Stanciu a participat din plin la victoria echipei, prin parade de zile mari! După calificare, portarul Craiovei se pare că s-a răzgândit asupra retragerii!

ADVERTISEMENT

”Este o finală muncită, mă bucur enorm că am ajuns până aici. Nu aveam cum să nu ne calificăm într-o astfel de atmosferă. Important este că am luptat până la final. Am avut parade? Nu am făcut decât să-mi ajut echipa. Nu am vrut să cedez niciun minut. Mereu am ştiut că e nevoie de un singur gol, de o singură minge apărată, aşa că acest gând m-a însoţit tot meciul”, a spus Stanciu, după meci.

Stanciu vrea s-o eclipseze pe Katrine Lunde

Stanciu, în vârstă de 35 de ani, care anunţase că se gândeşte să renunţe la handbal după acest sezon, are acum alte gânduri. ”Mă bucur enorm că nu am renunţat la handbal  şi că am ajuns să joc pentru oraşul meu. Iniţial voiam să pun ghetele în cui, dar acum nu ştiu, vom vedea. Sunt convinsă că nu va fi uşor în finală, mă voi întâlni cu febleţea mea Katrine Lunde. Am avut meciuri în care am eclipsat-o, acum vreau să fie la fel”, a mai spus Stanciu. SCM Craiova o va întâlni în finală pe Kristiansand, din Norvedia.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!