ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Portarul lui Swansea îi ameninţă pe “lupi”: “Ne simţim rău acum, dar joi va fi diferit!”

Michel Vorm, portarul lui Swansea şi al naţionalei Olandei, spune că echipa sa trebuie să uite repede eşecul dureros cu Manchester United, scor 1-4, şi să se concentreze pe meciul cu Petrolul,...
Autor: Vasile Pârvan | 18.08.2013 | 12:20
Portarul lui Swansea îi ameninţă pe
Vorm spune că Swansea se concentrează pe cupele europene.

Michel Vorm, portarul lui Swansea şi al naţionalei Olandei, spune că echipa sa trebuie să uite repede eşecul dureros cu Manchester United, scor 1-4, şi să se concentreze pe meciul cu Petrolul, de joi, atunci cînd trebuie să le aducă o bucurie fanilor: “Ne simţim rău acum după meciul cu Manchester, dar trebuie să ne revenim, iar joi trebuie să arătăm ca o echipă puternică, pentru că va fi un meci complet diferit. Trebuie să le arătăm fanilor de ce sîntem capabili“, a spus Vorm pentru site-ul clubului.

ADVERTISEMENT

Totodată, Vorm a mai făcut cîteva comentarii şi despre partida cu Manchester: “Nu am făcut chiar un meci slab cu Manchester, în principal în prima repriză. Manchester a înscris trei goluri frumoase, se vede că au multă calitate. Noi am avut cîteva bune oportunităţi, dar, dacă nu marchezi într-un astfel de joc, ratările te pedepsesc. Cred că asta a fost diferenţa dintre noi şi ei. Fotbalul se joacă pe goluri. Van Persie ne-a arătat şi azi de ce este în stare, se vede că tot ce atinge transformă în calitate”, a mai afirmat portarul lui Swansea.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!