Fotbal international

Portarul naționalei Spaniei, Kepa, a vorbit în premieră despre cearta cu Maurizio Sarri. Cel mai scump goalkeeper din lume regretă că nu a vrut să iasă de pe teren

05.09.2019 | 12:06
Portarul nationalei Spaniei Kepa a vorbit in premiera despre cearta cu Maurizio Sarri Cel mai scump goalkeeper din lume regreta ca nu a vrut sa iasa de pe teren

Portarul naționalei Spaniei, Kepa Arrizabalaga, a vorbit despre un episod petrecut în sezonul trecut la finala Cupei Ligii Angliei pierdută de Chelsea în fața lui Manchester City la penalty-uri. În a doua repriză a prelungirilor, portarul părea accidentat și tehnicianul italian a vrut să-l înlocuiască cu Willy Caballero. Kepa a refuzat vehement schimbarea, deși coechipierul său era la marginea terenului și era pregătit să intre în teren. Degeaba a insistat Sarri, care a şi făcut o criză de nervi pe margine, pentru că fotbalistul nu a vrut să fie înlocuit.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1.25 este cota pentru 1 la meciul Islanda– Moldova. Vezi toate cotele AICI

Kepa a vorbit despre cearta cu Maurizio Sarri, gest pe care îl regretă și acum

Portarul Spaniei și al lui Chelsea încă regretă gestul făcut în fața lui Maurizio Sarri, sezonul trecut: „Nu sunt deloc mândru de gestul meu, în acel weekend am trăit un coșmar. A fost o situație pe care nu am crezut că o voi trăi. Antrenorul a crezut că eram accidentat, dar nu eram. Totul s-a petrecut prea repede pentru mine și din acest motiv s-a întâmplat ce s-a întâmplat”.

„Mi-am cerut scuze în fața colegilor și în fața lui Maurizio Sarri. Pot spune că toată supărarea s-a terminat imediat după finala pierdută, dar încă îmi amintesc acele momente și regret tot episodul în care am fost implicat”, a încheiat Kepa.

  • 24 de ani a împlinit Kepa pe 3 octombrie
Kepa, portarul lui chelsea. Sursă foto: hepta.ro
Kepa, portarul lui chelsea. Sursă foto: hepta.ro

Kepa este cel mai scump portar din lume

În vara anului 2018, Kepa a fost transferat de Chelsea de la Athletic Bilbao pentru 80.000.000 de euro și i-a depășit recordul lui Alisson la Liverpool de 62.500.000 de euro. A fost unul dintre cei mai buni jucători de pe „Stamford Bridge” în sezonul precedent și a reușit să câștige în primul an la Chelsea trofeul Europa League. Imediat după incidentul cu Maurizio Sarri, Kepa a fost pedepsit să stea o etapă din Premier League pe banca de rezerve.

Chiar dacă este cel mai scump portar din lume, Kepa nu este în mod normal titularul naționalei Spaniei. David de Gea este titularul dintre buturile ibericilor, iar Kepa are doar 6 meciuri în care a evoluat pentru viitoarea adversară a României.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Kepa, conform transfermarkt.com
Tags: