Fotbal international

Portarul Sevillei s-a accidentat în ultima etapă din campionat! Prezența lui la meciul cu CFR Cluj este pusă sub semnul întrebării

24.02.2020 | 16:41
Portarul Sevillei sa accidentat in ultima etapa din campionat Prezenta lui la meciul cu CFR Cluj este pusa sub semnul intrebarii
ADVERTISEMENT

Tomas Vaclik, portarul Sevillei, s-a accidentat la ultimul meci din campionat al andaluzilor, în victoria cu Getafe (3-0) și este incert pentru partida cu CFR Cluj din „16-imile” Europa League.

Portarul Sevillei este incert pentru meciul cu CFR Cluj

Tomas Vaclik, portarul Sevillei, s-a accidentat la meciul cu Getafe din La Liga și a fost înlocuit în a doua repriză de Yassine Bounou (Bono), portarul de rezervă al andaluzilor. Medicii Sevillei încă nu au dat un verdict în cazul cehului, iar partida cu CFR Cluj din Europa League este pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

În meciul tur disputat în „Gruia”, Vaclik a avut mai multe intervenții bune, iar cehul este unul dintre cei mai buni jucători ai andaluzilor în acest sezon, ceea ce ar fi o pierdere semnificativă pentru adversara campioanei Românei.

Yassine Bounou este portarul de rezervă al Sevillei și a jucat în cinci din cele șase meciuri din grupele Europa League pentru Sevilla, reușind să nu primească gol în trei din cele cinci dueluri.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani a împlinit Tomas Vaclik pe 29 martie
  • 18.000.000 de euro este cota de piață a lui Tomas Vaclik, conform transfermarkt.com

Dan Petrescu se gândește la calificare pentru meciul cu Sevilla

Dan Petrescu a vorbit la finalul meciului cu Universitatea Craiova (2-0) și nu este mulțumit de sistemul din play-off cu înjumătățirea punctelor, dar a vorbit și despre o posibilă calificare în meciul cu Sevilla:

ADVERTISEMENT

„Pe noi regula înjumătățirii punctelor ne dezavantajează, nu e normal să muncim ca proștii și să ne ia punctele, dar Craiova arată bine.

Normal că ne doream să învingem. Acum avem trei puncte față de ei, dar era mai bine cu șase.

Noi avem și meciul ăsta la Sevilla foarte greu, trebui să îl pregătesc bine, nu am timp din păcate, nici meciul de azi nu am avut vreme.

ADVERTISEMENT

La Sevilla va fi la fel de greu, sper după meci să nu pierdem și jucători, să venim toți sănătoși, dacă ne vom califica”, a spus tehnicianul CFR-ului.

  • 1 este locul pe care a terminat CFR Cluj sezonul regulat
ADVERTISEMENT