Portarul Sevillei, scuze penibile după gafa uriașă de la execuția lui Păun: ”Am văzut hențul și m-am deconcentrat”

Adrian Baciu   
în Europa League
28/02/2020, 08:23
Portarul Sevillei, scuze penibile după gafa uriașă de la execuția lui Păun: ”Am văzut hențul și m-am deconcentrat”
Portarul Sevillei, scuze penibile după gafa uriașă de la execuția lui Păun: ”Am văzut hențul și m-am deconcentrat”. Sursa foto: diariodesevilla.es

CFR Cluj a fost la o reluare video distanță de calificarea în optimile de finală Europa League. Campioana României a suferit, s-a bucurat și a suferit din nou pe arena Ramon Sanchez-Pizjuan. Cu ajutorul unei gafe uriașe, Păun a marcat în minutul 87 un gol care părea decisiv, dar VAR-ul nu a fost de acord. Portarul gazdelor a avut o explicație haioasă pentru eroarea sa.

Portarul de la Sevilla explică gafa uriașă de la execuția lui Păun: ”Am văzut hențul și m-am deconcentrat”

Când meciul de la Sevilla se îndrepta spre un egal onorabil, dar insuficient pentru calificarea CFR-ului mai departe, elevii lui Petrescu scapă pe contraatac și deschid scorul.

Mingea ajunge la Păun, după o preluare dubioasă a lui Lacina Traore, iar atacantul ardelenilor îl învinge de la distanță pe goalkeeper-ul gazdelor, Bono, cel care gafează impardonabil pentru acest nivel.

Ulterior, golul lui Păun este anulat de VAR pentru un henț la Traore în faza inițială. După meci, portarul gazdelor a venit cu scuze penibile pentru gafa sa de amator.

”A fost un șut de la distanță, dar înainte de acesta am văzut hențul la jucătorul advers și m-am deconcentrat de la joc.

Într-adevăr, jucătorul care a tras m-a surprins și greșeala a fost a mea la gol. Oricum, am avut îndoieli asupra reușitei încă de când ei sărbătoreau la margine.

Am sperat că golul va fi anulat și din fericire s-a dovedit hențul. E timpul să învățăm din greșeli”, a spus Bono după meci.

Reguilon, colegul lui Bono: ”Trebuie să suferi pentru a trece mai departe”

Reguilon, jucătorul Sevillei trecut pe la Real Madrid, recunoaște că echipa sa a suferit foarte mult în meciul cu CFR Cluj și spune că, pentru a trece mai departe în aceasta competiție, e nevoie și de astfel de momente.

”Știam că în Europa League trebuie să transpirăm mult pentru a merge mai departe. Am jucat bine în pria repriză, dar nu am marcat, iar apoi am avut probleme pe final”

Închide ×