Fotbal intern

Portarul Ștefan Târnovanu a anunțat că poate merge mai repede la FCSB. “Dacă voi avea evoluții bune!” Concurență pentru Bălgrădean și Vlad

05.10.2019 | 08:35
Portarul Stefan Tarnovanu a anuntat ca poate merge mai repede la FCSB Daca voi avea evolutii bune Concurenta pentru Balgradean si Vlad
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ajuns la un acord cu Poli Iași pentru transferul lui Ștefan Târnovanu în urmă cu mai bine de o săptămână, iar portarul a anunțat că poate merge mai repede la FCSB, toate acestea dacă va avea evoluții bune pentru formația din Copou până la finalul anului 2019.

Portarul Ștefan Târnovanu a anunțat că poate merge mai repede la FCSB

FCSB l-a transferat pe Ștefan Târnovanu, iar portarul a fost lăsat de oficialii vicecampioanei României să evolueze pentru Poli Iași până la finalul sezonului 2019 – 2020, toate acestea pentru a prinde experiență. În cazul în care goalkeeperul va avea evoluții bune la formația lui Mihai Teja, atunci Gigi Becali ar putea să-l cheme la echipă încă din iarnă.

ADVERTISEMENT

“Ne pare rău că nu am câștigat. E al 5-lea meci în car econducem și nu reușim să câștigăm. Noi am încercat să câștigăm, am încercat să jucăm pe contraatac, mai erau 20 de minute, dar nu am reușit să câștigăm. La faza golului a fost o minge dificilă. M-a ambiționat faptul că voi merge la FCSB, încerc să dau cât mai mult. În mod normal ar trebui să rămân aici până la vară, dar dacă voi avea evoluții bune, pot merge la iarnă acolo”, a declarat Ștefan Târnovanu, portarul cumpărat de Gigi Becali de la Poli Iași.

Ștefan Târnovanu și Rivaldinho în meciul Poli Iași - FC Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu
Ștefan Târnovanu și Rivaldinho în meciul Poli Iași – FC Viitorul. Sursă foto: sportpictures.eu

Ștefan Târnovanu trebuia să ajungă la Rapid

Daniel Pancu, antrenorul celor de la Rapid București, a anunțat că Ștefan Târnovanu trebuia să ajungă la formația din Liga 2 în ultima zi de mercato, atunci când goalkeeperul în vârstă de 19 ani nu primea șanse din partea lui Mihai Teja, dar FCSB a intrat pe fir și l-a transferat în schimbul sumei de 200.000 de euro și un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Cotat de site-urile de specialitate la 100.000 de euro, Ștefan Târnovanu a bifat 9 prezențe în tricoul celor de la Poli Iași în sezonul 2019 – 2020. Acesta este un produs al formației din Copou, dar pe parcursul timpului a fost cedat sub formă de împrumut la Știința Miroslava și Sportul Snagov.