Life

Portret de familie complet. Andreea Bălan, fericită cu cele două fetițe și cei dragi

27.12.2020 | 16:09
Portret de familie complet Andreea Balan fericita cu cele doua fetite si cei dragi
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan le prezintă fanilor un tablou frumos de familie. Artista a postat o fotografie în care apare alături de cele două fiice ale sale, dar și de nașii uneia dintre ele, oameni dragi pentru cântăreață.

Cu ocazia Crăciunului, primul petrecut fără tatăl celor mici, George Burcea, solista și fetițele ei au mers în vizită la nașii celei mici, Aurelian Temișan și Monica Davidescu.

ADVERTISEMENT

Atât cântăreața, cât și copilele au avut parte de momente frumoase alături de oamenii apropiați, au desfăcut cadourile primite, s-au jucat cu animalele de companie și au ascultat colinde.

Portret de familie complet. Andreea Bălan, fericită cu cele două fetițe și cei dragi

„Când plecăm de acasă și venim la nași ne simțim tot ca acasă ❤️! Aurelian Temișan și Monica Davidescu, nașii celei mici, sunt familia noastră și ne simțim minunat împreună!”, a scris fosta parteneră de viață a lui George Burcea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nu au fost singurele care au avut parte de clipe frumoase, nașul copilei s-a declarat și el încântat că are atâtea fete în casă și a împărtășit acest lucru cu fanii din mediul online.

„Mi s-a umplut casa de fete. Una și una! Dora e foarte fericită că au venit finuțele”, a postat acesta.

ADVERTISEMENT

Crăciunul acesta a fost și cu provocări pentru Andreea Bălan. Artista a fost nevoită să împodobească de două ori bradul. Acest lucru s-a întâmplat din dorința de a le mulțumi pe cele două fetițe ale sale, după ce ele nu au fost prea încântate de decorațiunile pe care mama acestora le folosise inițial, fiind cele din anul anterior.

Sunt primele sărbători de iarnă pe care solista le petrece cu fiicele în lipsa soțului. Ruptura dintre cei doi s-a produs în primăvara acestui an, iar divorțul oficial a început la data de 1 octombrie.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au refăcut viețile și nu mai este cale de întoarcere. Ei se vor lupta pentru custodia celor două copile care au rezultat din relația de trei ani pe care au avut-o.

ADVERTISEMENT