Sporturi

“Portrete din Paradis”. Americanii, idee inedită cu Simona Halep, Roger Federer, Rafael Nadal şi alte staruri din tenis

10.03.2019 | 17:50
Portrete din Paradis Americanii idee inedita cu Simona Halep Roger Federer Rafael Nadal si alte staruri din tenis

Simona Halep, şedinţă foto cu Federer, Nadal şi alte vedete din tenis. Simona Halep, ocupanta locului secund în clasamentul WTA, se află în această săptămână la turneul de la Indian Wells, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din deşertul californian se desfăşoară în perioada 6-17 martie.

Cum a pozat Simona Halep la Indian Wells alături de Federer şi Nadal

Singura reprezenantă a României aflată încă în competiţie s-a aflat printre protagoniştii unei şedinţe foto alături de Novak Djokovic, Roger Federer, Rafael Nadal şi alte vedete din sportul alb. Organizatorii americani au organizat în complexul sportiv de la Indian Wells o şedinţă foto cu portrete în care starurile din tenis au pozat în diferite ipostaze. Simona Halep a fost printre jucătoarele din WTA care au luat parte la această şedinţă foto.

După ce s-au lăsat pozate, vedetele din WTA şi ATP au fost provocate să descrie turneul de tenis american, iar Simona Halep a afirmat despre Indian Wells că are “amintiri plăcute”. De altfel, românca în vârstă de 27 de ani s-a impus la Indian Wells în 2015, după o finală disputată împotriva jucătoarei din Serbia, Jelena Jankovic.

Cum au descris ceilalţi jucători turneul de tenis de la Indian Wells

Elina Svitolina l-a descris ca fiind relaxant, John Isner a spus confortabil, Naomi Osaka a afirmat că este frumos, iar Karolina Pliskova a spus că îi place la Indian Wells datorită vremii. În continuare, Rafael Nadal a afirmat că îi place acest turneu pentru că găseşte mereu oameni prietenoşi. La fel a spus şi Novak Djokovic, liderul mondial din ATP: “Suporterii tenisului sunt grozavi aici”.

Simona Halep joacă în această seară, începând cu ora 20, ora României, pentru un loc în optimile de finală ale turneului american împotriva ucrainencei Kateryna Kozlova, locul 114 WTA. Dacă ajunge în optimi, Simona Halep se va întâlni cu învingătoarea partidei dintre Jelena Ostapenko şi Marketa Vondrousova.