Portretul lui Tata: mănîncă mult peşte, e un tip religios şi bea puţin alcool

El Mundo Deportivo a realizat un material despre cum este omul Tata Martino, antrenorul care a preluat ”frîiele” Barcelonei în această vară. Tehnicianul Barcelonei este un tip care nu iese în...
13.09.2013 | 16:17
Portretul lui Tata maninca mult peste e un tip religios si bea putin alcool

El Mundo Deportivo a realizat un material despre cum este omul Tata Martino, antrenorul care a preluat ”frîiele” Barcelonei în această vară. Tehnicianul Barcelonei este un tip care nu iese în evidenţă de prea multe ori. Este tăcut, dar ştie să se facă auzit. Este un om retras, dar nu este timid. Pune foarte mult accent pe comunicare şi vorbeşte pe înţelesul tuturor.

Cum se îmbracă
* Hainele pe care le poartă tehnicianul Barcelonei le poţi vedea la orice bărbat de vîrstă mijlocie. Uneori poartă ochelari, alteori nu. Are în permanenţă pe mîna stîngă brăţările primite de un prieten de origine indiană.

Ce mănîncă
* Îi place foarte mult peştele, orice fel de peşte. Nu fumează şi bea puţin alcool.

Personalitatea
* Unele dintre cele mai apreciate trăsături ale sale sînt simplitatea şi puctualitatea. Tata Martino ajunge mereu primul la antrenamente sau la întîlnirile cu staff-ul tehnic. Este un om izolat, dar nu timid. Este religios. Este un tip care nu-şi arată sentimentele şi trăirile. Nici atunci cînd a cîştigat Supercupa Spaniei nu s-a bucurat peste măsură. Mai mult de atît, a stat cîteva minute pe banca de rezerve, imediat după ce arbitrul a fluierat finalul meciului şi a nu a schiţat nici un gest.

Stă la hotel
* La aproximativ 50 de zile de cînd a venit la Barcelona, Tata Martino locuieşte în continuare la hotel. Îşi caută casă, dar nu a găsit nici una pe placul lui pînă acum.

a3