Foto. Iubire fără margini! Şi-a dat demisia şi s-a mutat în Anglia pentru a susţine o echipă din liga a treia

Razvan Nicolae   
in Galerie foto
30/03/2018, 20:33
Foto. Iubire fără margini! Şi-a dat demisia şi s-a mutat în Anglia pentru a susţine o echipă din liga a treia GALERIE FOTO

Zilele de glorie ale celor de la Portsmouth sunt deja istorie, după ce echipa a ajuns să joace în liga a treia din Anglia. Chiar şi aşa, formaţia care a jucat în Premier League până în sezonul 2009-10 are un suporter special, care a luat o decizie radicală. Hoi Po a plecat din Hong Kong pentru a-şi susţine favoriţii. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

“Am început să urmăresc în 2006 meciurile din Premier League şi credeam că Portsmouth este cea mai bună echipă. De fiecare dată când îi urmăream, fanii lor erau cei mai gălăgioşi. În 2007 i-am văzut pe viu când au jucat împotriva lui Liverpool în Asia. Din acea zi m-am simţit ca un adevărat fan şi m-am îndrăgostit de această echipă”, a declarat Hoi Po.

Şi-a dat demisia pentru Portsmouth

Asiaticul s-a mutat în Anglia în urmă cu doi ani, această având o viză de muncă până în această vară. Pentru a fi alături de favoriţi, Hoi Po şi-a dat demisia de la restaurantul în care lucra în Portsmouth, chiar dacă ajunsese în Anglia de doar o lună.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×