Sport

Portugalia – Franța 2-2. „Cocoșii” vin la București, lusitanii ajung cu emoții în optimi

Franța a câștigat Grupa F și va veni la București pentru meciul din optimi contra Elveției.
23.06.2021 | 23:40
Portugalia  Franta 22 Cocosii vin la Bucuresti lusitanii ajung cu emotii in optimi
ADVERTISEMENT
23-06-2021
21:04

Franța a câștigat „grupa morții”

Franța a terminat pe primul loc în „grupa morții” de la Euro 2020, după ce a remizat cu Portugalia 2-2, același scor înregistrându-se și în celălalt meci, Germania – Ungaria.

 

23-06-2021
18:49

Portugalia - Franța 2-2, meci nebun la Budapesta

Portugalia – Franța 2-2 (Ronaldo 30 pen., 61 pen. / Bnezema 45+2 pen., 48)

Min. 90+3: Francezii puteau primi un penalty, la o intrare imprudentă în careu asupra lui Coman.

Min. 69: Rui Patricio respinge în bara transversală șutul lui Pogba.

Min. 61: GOOOL PORTUGALIA! Ronaldo restabilește egalitatea din penalty. Portugalia – Franța 2-2

Min. 59: Ronaldo centrează în mâna lui Kounde și arbitrul spaniol dictează cel de-al treilea penalty al meciului.

Min. 55: În acest moment, Portugalia este eliminată de la Euro 2020, deoarece Ungaria conduce Germania cu 1-0.

Clasamentul LIVE în Grupa F

Min. 48: GOOOL FRANȚA! Benzema scapă singur spre poartă, înscrie cu un șut plasat, dar tușierul ridică fanionul semnalizând un offside. După intervenția VAR, golul ete acordat. Portugalia – Franța 1-2

Min. 45+2: GOOOL FRANȚA! Benzema înscrie fără emoții de la punctul cu var. Portugalia – Franța 1-1 

 

Min. 45: Arbitrul spaniol Mathieu Lahoz dictează foarte ușor penalty la un duel între Semedo și Mbappe.

Min. 30: GOOOL PORTUGALIA! Cristiano Ronaldo execută impecabil lovitura de pedeapsă. Portugalia – Franța 1-0

Min. 27: La o minge aruncată în careul francez, Lloris îl lovește puternic cu pumnul în cap pe Danilo, care e groggy. Penalty clar pentru Portugalia.

Min. 16: Mbappe scapă singur spre poarta portughezilor, dar șutul său de la 16 metri este respins de Rui Patricio.

Min. 1: A început partida.

23-06-2021
17:51

Echipele de start la Portugalia - Franța

  • Portugalia: Rui Patricio (Wolverhampton) – Nelson Semedo (Wolverhampton), Ruben Dias (Manchester City), Pepe (FC Porto), Guerreiro (Dortmund) – Danilo (PSG), Renato Sanches (Lille), Joao Moutinho (Wolverhampton) – Bernardo Silva (Manchester City), Diogo Jota (Liverpool), Ronaldo(c) (Juventus); Rezerve: Lopes, Rui Silva – Fonte, Bruno Fernandes, Andre Silva, Rafa Silva, William Carvalho, Sergio Oliveira, Ruben Neves, Diogo Dalot, Joao Palhinha, Joao Felix; Selecționer: Fernando Santos.
  • Franța: Lloris(c) (Tottenham) – Kounde (Sevilla), Varane (Real Madrid), Kimpembe (PSG), Hernandez (Bayern) – Pogba (Man United), Kante (Chelsea) – Tolisso (Bayern), Griezmann (Barcelona), Mbappe (PSG) – Benzema (Real Madrid); Rezerve: Mandanda, Maignan – Pavard, Lenglet, Lemar, Giroud, Rabiot, Zouma, Sissoko, Digne, Coman, Ben Yedder; Selecționer: Didier Deschamps.

Meciul Portugalia – Franța are loc miercuri, 23 iunie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul grupei F de la turneul final al EURO 2020. Franța este deja calificată în optimi, având patru puncte, Portugalia tremură în caz de eșec.

Unde se joacă partida Portugalia – Franța

Confruntarea Portugalia – Franța se dispută miercuri, 23 iunie, de la ora 22:00, la Budapesta, pe stadionul Ferenc Puskas, în etapa a 3-a și ultima a grupei F de la EURO 2020. Portugalia are nevoie de minim un punct pentru a fi sigură de intrarea în optimi.

ADVERTISEMENT

Se așteaptă din nou o asistență record de spectatori în capitala Ungariei la acest meci între campioana mondială și cea europeană. Minim 50.000 de oameni sunt așteptați să ia loc în tribunele stadionului Ferenc Puskas, pentru că sunt și foarte mulți autohtoni dornici să nu lipsească de la ciocnirea dintre Mbappe și Cristiano Ronaldo.

Franța vrea să se răzbune pe Portugalia pentru finala pierdută la Euro 2016. foto: colaj Fanatik

Cine transmite la TV întâlnirea Portugalia – Franța

Partida Portugalia – Franța se joacă miercuri, 23 iunie, de la ora 22:00, pe stadionul Ferenc Puskas din Budapesta, în etapa a 3-a din grupa E la EURO 2020 și este televizată în direct pe programul PRO TV. O mai puteți urmări și în format LIVE VIDEO accesând site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

La Budapesta, continuă să fie o vreme caniculară, abia înspre weekend fiind posibilă o ușoară răcire și apariția unui front atmosferic favorabil precipitațiilor. La ora meciului este posibil ca termometrele să indice 29-30 de grade, motiv pentru pauze de hidratare de dictat de către arbitrul spaniol Mathieu Lahoz.

Ce jucători importanți lipsesc în meciul Portugalia – Franța

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, nu îl are la dispoziție, fiind accidentat, pe Nuno Mendes, iar starul lui Atletico Madrid, Joao Felix, se va afla pe bancă, acuzând și el o problemă musculară, dar dacă va fi nevoie va intra pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Didier Deschamps a putut vedea cu ochii săi ce pățesc frecvent cei de la Barcelona cu Ousman Dembele, campionul accidentărilor din La Liga. Atacantul catalanilor nu a apucat să stea prea mult pe teren la egalul cu Ungaria, ieșind accidentat. Pentru el, EURO s-a încheiat foarte repede. Lipsește și atacantul lui Bayern Munchen, Kingsley Coman, învoit pentru a fi prezent la nașterea copilului său.

Reeditarea finalei EURO 2016

Deși s-au mai întâlnit de atunci de două ori în cadrul grupei de la Liga Națiunilor, nimic nu face mai mult pentru francezi decât gândul că și-ar putea lua cea mai strașnică revanșă în fața lusitanilor pentru eșecul din finala EURO 2016, suferită chiar acasă, la Paris.

ADVERTISEMENT

Atunci, deși Payet l-a scos din joc după numai 15 minute pe starul Cristiano Ronaldo cu un atac violent și după foarte multă lume premeditat, Portugalia a reușit să marcheze în prelungiri prin Eder și să îndolieze o întreagă Franță.

Cote la pariuri pentru jocul Portugalia – Franța

Deși Portugalia este echipa care are nevoie de cel puțin un punct, iar „cocoșii galici” sunt deja în optimi, bookmakerii au încredere în Franța și în setea ei de revanșă. Acordă cota de 2,23 la victorie Franței și 3,95 pentru Cristiano și colegii lui.

Au fost jucate până acum 9 meciuri între cele două reprezentative. Trei dintre acestea au fost partide amicale. Portugalia a reușit o singură victorie, dar ce victorie, în finala EURO 2016. În rest, șapte succese pentru cei din Hexagon, două după reprize de prelungiri.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Portugalia – Franța: 1,70 este cota pentru „PSF X”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Portugalia – Franța: 6,00 este cota pentru „scor corect 1-1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT