Sport

Portugalia – Germania 2-4. Meci-spectacol, campioana în genunchi, nemții tot nemți! Cum arată clasamentul Grupei F

FANATIK îți prezintă toate detaliile legate de cel de-al doilea mare șoc de la Campionatul European, meciul Portugalia - Germania.
19.06.2021 | 20:50
Portugalia  Germania 24 Mecispectacol campioana in genunchi nemtii tot nemti Cum arata clasamentul Grupei F
ADVERTISEMENT

Meciul Portugalia – Germania are loc sâmbătă, 19 iunie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul Grupei F a turneului final de la Euro 2020 şi reprezintă partida care va pune capăt etapei a 2-A din această grupă, începută cu jocul Ungaria – Franţa, de la ora 16:00.

Unde se joacă partida Portugalia – Germania

Confruntarea Portugalia – Germania se dispută sâmbătă, 19 iunie, de la ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen, deci pe terenul Germaniei, în etapa a 2-a a Grupei F de la Euro 2020. În primul meci lusitanii s-au impus cu 3-0 la Budapesta, în faţa Ungariei, dar abia în ultimele zece minute au venit golurile, în timp ce Germania a cedat, tot la Munchen, cu 0-1 în faţa Franţei.

ADVERTISEMENT

Interesul în jurul acestui joc este foarte mare, numai solicitările de bilete din partea fanilor portughezi fiind impresionante ca număr, însă autorităţile germane au anunţat că nu vor proceda la fel ca ungurii, să permită accesul la mai mult de exact 25 la sută din capacitatea stadionului şi numai pe baza unui test anticoronavirus valabil 72 de ore.

Cine transmite la TV partida Portugalia – Germania

Partida Portugalia – Germania se joacă sâmbătă, 19 iunie, de la ora 19:00, pe Allianz Arena din Munchen, în etapa a 2-a din Grupa F la Euro 2020 şi este transmisă în direct pe micile ecrane pe canalul PRO TV. O mai puteţi viziona şi intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Şi la Munchen temperatura prognozotă pentru ziua de sâmbătă, 19 iunie, este una neobişnuit de ridicată, în jur de 32 de grade, iar la ora partidei vor fi în jur de 29 de grade, cer senin, dar de mâine vor începe ploile pentru câteva zile şi în Bavaria. Arbitrul acestui derby este Anthony Taylor, astfel că la partidele din etapa a 2-a  din grupa F avem numai arbitri englezi.

Ce jucători importanţi sunt absenţi în derbyul Portugalia – Germania

Germania se află într-o situaţie în care trebuie să obţină un rezultat pozitiv pentru a nu-şi complica situaţia peste măsură. Selecţionerul Joachim Low, aflat la ultimele sale partide pe banca panzerelor, are şi ceva probleme de lot. Sunt out Klostermann şi Hofmann, iar Goretzka va lua loc pentru prima dată pe bancă.

ADVERTISEMENT

La portughezi Fernando Santos nu-i va avea la dispoziție pe Nuno Mendes și Joao Felix, ambii cu probleme medicale. Nuno Mendes a acuzat dureri la coapsa stângă, în timp ce Joao Felix are probleme musculare.

Germania riscă eliminarea încă din grupe!

Eşecul în faţa Franţei obligă naţionala germană să facă un meci perfect pentru a obţine un rezultat pozitiv, în cel mai rău caz un egal, ţinând cont de faptul că în ultima etapă ar veni întâlnirea cu Ungaria, cel mai uşor meci din cele trei.

ADVERTISEMENT

Dacă însă pierde şi în faţa lui Cristiano Ronaldo, trupa lui Joachim Low, chiar dacă bate în ultima etapă, poate fi eliminată încă din faza grupelor. De aceea pentru Germania este interzis un nou eşec.

Cote la pariuri pentru Portugalia – Germania

Şi casele de pariuri acordă uşoare şanse în plus Germaniei la victorie, la o cotă de 2,45 faţă de 3,00 cât au primit lusitanii. Şi varianta şansă dublă X2, cotă 1,37, ar fi una posibilă, precum şi soluţia şansă dublă X2 şi total goluri în meci 0-4.

Bilanţul întâlnirilor directe este favorabil Germaniei, cu cinci victorii, trei eşecuri şi două remize. Interesant este că acesta va fi al cincilea duel la un turneu final de Euro. Primul a avut loc în 1984, în Franţa, unde cele două echipe au mai fost în grupă cu Spania şi cu România. A fost singurul egal, 0-0. Ultimul a fost în 2012, tot în grupe, în Ucraina şi a fost 1-o pentru Germania. În 2000 am fost din nou colegi de grupă cu Germania şi Portugalia, meciul lor direct însemnând un sec 3-0 pentru lusitani. Cel mai dramatic a fost în 2008, 3-2 Germania în sferturi.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru  Portugalia – Germania: 1,43 este cota pentru „total goluri 1-3”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru  Portugalia – Germania: 4,75 este cota pentru „1 pauză / 12 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT