Fotbal international

Portugalia – Italia 1-0 în Liga Naţiunilor. Video. Rezultatele zilei din Liga Naţiunilor

10.09.2018 | 23:27
Portugalia  Italia 10 in Liga Natiunilor Video Rezultatele zilei din Liga Natiunilor

Portugalia a învins Italia cu 1-0 în Liga 1, în timp ce Turcia a câştigat miraculos în deplasare cu Suedia după ce nordicii au condus cu 2-0 în minutul 50 al jocului. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Portugalia – Italia 1-0 (Andre Silva 48) VEZI VIDEO

Suedia – Turcia 2-3 (Thelin 35, Claesson 49/ Calhanoglu 51, Akbaba 88, 90+2) VEZI VIDEO


UPDATE, ora 21:00: Echipele de start pentru partidele Portugalia – Italia şi Suedia – Turcia

Portugalia: Patricio – Canacelo, Pepe, Dias, Rui- Pizzi, Neves, Carvalho- Bruma, Silva, Silva

Italia: Donnarumma- Lazzari, Caldara, Romagnoli, Criscito- Bonaventura, Jorginho, Cristante- Zaza, Immobile, Chiesa

Suedia: Olsen- Lustig, Jansson, Lindelof, Augustinsson- Durmaz, Larsson, Ekdal, Claesson- Kiese Thelin, Berg

Turcia: Bolat- Celik, Ayhan, Soyuncu, Bayram- Yokuslu, Topal- Under, Ozyakup, Calhanoglu- Tosun


Naţionala iberică a remizat, 1-1, într-un duel amical cu reprezentativa Croaţiei, vice-campioană mondială la ultimul turneu final. Portugalia a fost condusă încă din minutul 18 al jocului, după ce Ivan Perisic a deschis scorul, dar Pepe avea să reuşească egalarea în minutul 32, reuşită care a stabilit şi scorul final.

Portugalia – Italia live video în Liga Naţiunilor

Lusitanii au fost lipsiţi în partida amicală cu naţionala Croaţiei de aportul lui Cristiano Ronaldo, fotbalistul care a fost achiziţionat în această vară de Juventus de la Real Madrid în schimbul sumei de 105 milioane de euro. Starul campioanei Italiei a decis să nu participe la partidele echipei naţionale pentru a putea să se pregătească alături de noi colegi. Cristiano Ronaldo a ieşit în evidenţă în primul meci cu la noua echipă prin accidentarea portarului advers Sorrentino, în timp ce în al doilea joc cu Lazio Roma a fost protagonistul unei ratări uriaşe. Vedeta campioanei din Serie A nu a reuşit să marcheze nici în meciul cu FC Parma, iar după trei etape are zero goluri înscrise pentru Juventus.  Porughezul a marcat 450 de goluri în 438 de partide disputate pentru Real Madrid în 9 sezoane petrecute pe Santiago Bernabeu. Lusitanul a câştigat de patru ori Liga Campionilor cu formaţia spaniolă şi a fost recompesant de tot atâtea ori cu Balonul de Aur.

 Program şi rezultate 10 septembrie în Liga Naţiunilor

LIGA 1

Portugalia – Italia, ora 21:45

LIGA 2

Suedia – Turica, ora 21:45

LIGA 3

Muntenegru – Lituania, ora 21:45

Scoţia – Albania, ora 21:45

Serbia – România, ora 21:45

LIGA 4

Andorra – Kazakhstan, ora 21:45

Kosovo – Insulele Feroe, ora 21:45

Malta – Azerbaijan, ora 21:45

Suedia – Turcia este un duel capital pentru Mircea Lucescu pe banca naţionalei otomane după ce a pierdut cu 2-1 primul meci cu Rusia. Oaspeţii vor înfrunta o echipă puternică care a ajuns până în faza sferturilor de finală la Campionatul Mondial 2018. Nordicii vor debuta în Liga Naţiunilor  după ce în urmă cu patru zile au pierdut, surprinzător, 2-0,  pe terenul Austriei.

Portugalia - Italia, ora 21 45 în Liga Naţiunilor Program şi rezultate 10 septembrie
Portugalia – Italia, ora 21 45 în Liga Naţiunilor Program şi rezultate 10 septembrie

Echipele probabile la duelul dintre Portugalia şi Italia:

Portugalia: Patricio – Canacelo, Pepe, Dias, Rui- Neves- Silva, Fernandes, Carvalho, Bruma – Silva

Italia: Donnarumma- Zappacosta, Bonucci, Chiellini, Biraghi- Bonaventura, Jorginho, Gagliardini- Bernadeschi, Belotti, Insigne

Formaţia care va câştiga duelul din această seară va urca pe primul loc în grupă în condiţiile în care Itlaia şi Polonia au remizat, 1-1, iar formaţia poloneză stă în runda secundă. În următoarea pauză competiţională se vor disputa meciurile Polonia – Italia, respectiv Polonia – Portugalia, ambele la mijlocu lunii octombrie. Formaţia lusitană a ajuns până în optimile de finală ale Campionatului Mondial 2018, acolo unde a fost eliminată de naţionala din Uruguay, 2-1, într-un meci înc are Edinson Cavani a marcat două goluri pentru sud-americani, iar Pepe a fost autorul singurului gol pentru campioana europeană din urmă cu doi ani.