Video. Portugalia, noua campioană europeană la futsal! Finală de infarct

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
11/02/2018, 08:23
Video. Portugalia, noua campioană europeană la futsal! Finală de infarct

Echipa naţională de futsal a Portugaliei este noua campioană europeană la fotbal în sală, după ce a învins reprezentativa Spaniei, scor 3-2. Lusitanii au obţinut victoria în prelungiri, după un final de meci senzaţional.

Ricardinho a marcat primul gol al finalei în secunda 59, însă spaniolii au întors scorul. Tolra şi Lin au înscris golurile prin care Spania spera că va obţine al doilea titlu consecutiv la un Campionat European de futsal.

Portugalia, primul titlu din istorie

Bruno Coelho a împins meciul în prelungiri, cu un gol marcat în minutul 38. Ultimul minut al finalei a fost unul de infarct pentru spectatori prezenţi în sala din Ljubljana. Coelho a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă, în timp ce portarul spaniolilor a lovit bara cu zece secunde înainte de fluierul final al meciului.

Portugalia a obţinut primul titlu la Campionatul European de futsal, în timp ce Spania, mare favorită, a trebuit să se mulţumească doar cu medalia de argint. Ricardinho a primit premiul de cel mai bun fotbalist al turneului din Slovenia.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.