Cele mai citite

Video. Portugalia, noua campioană europeană la futsal! Finală de infarct

Portugalia a câştigat titlul de campioană europeană la fotbal în sală. Lusitanii i-au învins pe spanioli, la capătul unui meci de infarct.
11.02.2018 | 08:23
Video. Portugalia, noua campioană europeană la futsal! Finală de infarct
ADVERTISEMENT

Echipa naţională de futsal a Portugaliei este noua campioană europeană la fotbal în sală, după ce a învins reprezentativa Spaniei, scor 3-2. Lusitanii au obţinut victoria în prelungiri, după un final de meci senzaţional.

Ricardinho a marcat primul gol al finalei în secunda 59, însă spaniolii au întors scorul. Tolra şi Lin au înscris golurile prin care Spania spera că va obţine al doilea titlu consecutiv la un Campionat European de futsal.

Portugalia, primul titlu din istorie

Bruno Coelho a împins meciul în prelungiri, cu un gol marcat în minutul 38. Ultimul minut al finalei a fost unul de infarct pentru spectatori prezenţi în sala din Ljubljana. Coelho a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă, în timp ce portarul spaniolilor a lovit bara cu zece secunde înainte de fluierul final al meciului.

ADVERTISEMENT

Portugalia a obţinut primul titlu la Campionatul European de futsal, în timp ce Spania, mare favorită, a trebuit să se mulţumească doar cu medalia de argint. Ricardinho a primit premiul de cel mai bun fotbalist al turneului din Slovenia.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri