Cele mai citite

Video. Surpriză în Elveţia! Campioana Europei e călcată în picioare

Video. La Zurich, în meci amical, Portugalia, campioana Europei, este măcelarită de Olanda. Vezi golurile echipei care nu s-a califcat la Mondial.
26.03.2018 | 22:47
Video. Surpriză în Elveţia! Campioana Europei e călcată în picioare

Portugalia se află, asemenea aproape tuturor naţionalelor, în perioada celor două jocuri de verificare din  pauza  competiţiilor interne, oferită de către FIFA. Într-un prim test, weekendul trecut, am fost la un pas de a consemna o imensă surpriză, Egiptul conducând cu 1-0 campioana Europei in minutul 90!

Dar două goluri marcate de fenomenalul Cristiano Ronaldo au salvat o situaţie ca şi compromisă. Însă meciul cu Egipt ar fi trebuit să fie un semnal de alarmă pentru lusitani, ceea ce nu s-a întâmplat şi, luni seară, în al doilea meci de verificare, jucat în Elveţia, ca şi primul, Ronaldo şi compania au avut parte de o corecţie severă de la o formaţie care nu s-a calificat nici la Euro 2016, nici la Mondial.

Olanda, cu noul antrenor Ronald Koeman pe bancă, a făcut o primă repriză ca pe vremea portocalei mecanice, deşi echipa a jucat într-un albastru neobişnuit pentru tradiţia batavă. Fanilor portughezi prezenţi nu le-a venit să creadă ochilor văzând că favoriţii lor primesc goluri ca în curtea şcolii, din faze în care apărarea a greşit grav.

Rând pe rând, Depay, reluare simplă din apropierea porţii, apoi Babbel şi van Dijk au făcut ca la pauză Olanda să aibă un senzaţional 3-0. Ce drept, selecţionerul Fernando Santos nu a jucat cu toţi titularii, în poartă evoluând Lopes şi nu Rui Patricio. În schimb, în atac tandemul Quaresma-Cristiano Ronaldo nici nu a mişcat.

VEZI GOLURILE DIN MECI

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri