Portugalia – România U21 în preliminariile CE 2019! Vezi rezumatul video! Final eroic pentru tricolori!

Razvan Nicolae   
în Fotbal international
07/09/2018, 23:20
Portugalia – România U21 în preliminariile CE 2019! Vezi rezumatul video! Final eroic pentru tricolori!
Portugalia - România U21 în preliminariile CE 2019, rezumat video

Portugalia – România U21 s-a jucat în preliminariile CE 2019. “Tricolorii mici” au obţinut o victorie vitală în lupta pentru calificarea la turneul final din Italia şi San Marino, care se va disputa în vara anului viitor. Formaţia antrenată de Mirel Rădoi a obţinut cele trei puncte după două goluri marcate în a doua repriză.

În prima repriză, portughezii au dominat, iar în minutul 16, Jota a ratat o ocazie imensă pentru echipa naţională de tineret a Portugaliei. În minutul 31, Dennis Man a avut o execuţie fabuloasă, însă portarul portughezilor a respins cu un reflex incredibil. Peste 11 minute, Ianis Hagi a avut, la rândul lui, o ocazie mare.

Portugalia – România U21 în preliminariile CE 2019, rezumat video

După pauză, Alexandru Cicâldău a marcat în minutul 52, după o faza senzaţională făcută de Florinel Coman. Şapte minute mai târziu, Andrei Ivan l-a executat pe portarul portughez cu un şut din interiorul careului, după o pasă primită de la Dennis Man. În minutul 70, Ionuţ Nedelcearu a fost eliminat pentru al doilea cartonaş galben. Un sfert de oră mai târziu, Carvalho a înscris cu o lovitură de cap. Finalul meciului a fost unul incandescent, după ce Andrei Ivan a văzut două cartonaşe galbene în decurs de trei minute. După ce arbitrul a arătat nouă minute de prelungiri, portughezii au primit un penalty în ultimul minut al meciului, însă lovitura de la 11 metri a lui Carvalho a fost apărată de Ionuţ Radu. VEZI AICI FAZELE DIN MECI ŞI GOLURILE.

Închide ×