Fotbal international

Portugalia se întoarce împotriva idolului ei. „Familiei lui Cristiano Ronaldo îi este totul permis?”

11.04.2020 | 22:23
Portugalia se intoarce impotriva idolului ei Familiei lui Cristiano Ronaldo ii este totul permis
ADVERTISEMENT

Portugalia se întoarce împotriva idolului ei, Cristiano Ronaldo. Așa ceva în urmă cu câteva luni un asemenea lucru nu ar fi fost posibil, dar pandemia de coronavirus a schimbat optica lusitanilor.

Plecarea sorei lui Cristiano în Brazilia a aprins scânteia

“Familiei lui Cristiano Ronaldo chiar îi este permis orice?”– atacă presa portugheză la adresa autorităților care au fost absolut impasibile la toate încălcările regulilor de carantină comise de clanul Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Picătura care a umplut paharul a fost plecarea sorei starului lui Juventus, Katia Aveiro, cu un avion privat în Brazilia, la soțul ei, deși nu se încheiase perioada de 14 zile de carantină în care trebuia să stea. Asta deși autoritățile interziseră orice zbor din Portugalia spre America de Sud și alte zone ale globului.

A plecat imediat din Italia după Juventus – Inter

Istoricul încălcării regulilor de carantină are ca debut data de 9 martie, când imediat după Juventus – Inter Ronaldo a zburat cu un avion privat acasă, de unde a anunțat că nu va reveni, motivând accidentul vascular al mamei lui, Dolores.

ADVERTISEMENT

A rămas la Madeira și după ce s-a aflat de pozitivitatea pe rând a lui Daniele Rugani, Blaise Matuidi și Paulo Dybala. Iar imaginile postate cu jucătorul la bustul gol, în piscină sau la antrenamente în locuința sa au fost interpretate ca semne de a afișa ostentativ opulența în care trăiește, mesajul lui CR7 “Continuăm să luptăm împreună!” fiind interpretat mai mult ca o sfidare.

Plimbare cu copiii ca în timpuri normale

Apoi au urmat plimbările cu copiii prin Madeira, în condițiile în care nu trecuseră două săptămâni de la contactul cu Daniele Rugani, ca și cum situația era una cât se poate de normală.

ADVERTISEMENT

Autoritățile din Madeira au fost chemate să răspundă la începutul acestei săptămâni după ce s-a aflat că Ronaldo a încălcat din nou regulile și a mers să se antreneze pe terenul lui Nacional Funchal.

Consilierul de sănătate al regiunii Madeira pus în încurcătură

Și modul în care s-a justificat aproape bâlbâit consilierul pe probleme de sănătate al regiunii Madeira arată că întrebarea pusă de oameni este justificată și vedeta lui Juventus poate face cam orice.

ADVERTISEMENT

 „Cristiano Ronaldo nu are permisiunea specială să se antreneze. El are dreptul să se antreneze atâta timp cât respectă regulile ca toți cetățenii, nu există un privilegiu pentru el”.

ADVERTISEMENT