Fotbal international

Portughezii nu-l vor pe Cristiano Ronaldo titular în meciul cu Elveţia! Lovitura primită înaintea optimilor de la CM 2022

Fanii Portugaliei cer trecerea pe banca de rezerve a lui Cristiano Ronaldo în meciul cu Elveţia. Ce lovitură a primit superstarul portughez.
04.12.2022 | 16:45
Portughezii nul vor pe Cristiano Ronaldo titular in meciul cu Elvetia Lovitura primita inaintea optimilor de la CM 2022
Fanii Portugaliei sunt împotriva lui Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Portugalia şi Elveţia se vor duela marţi, de la ora 21:00, în ultimul meci din faza optimilor de finală de la Campionatul Mondial 2022. Cu două zile înaintea partidei, jurnaliştii de la A Bola au lansat un sondaj de opinie în privinţa titularizării lui Cristiano Ronaldo în această confruntare.

Fanii Portugaliei nu-l vor pe Cristiano Ronaldo titular în meciul cu Elveţia

La întrebarea “Cristiano Ronaldo ar trebui să fie în continuare titular”, fanii Portugaliei au oferit râspunsuri care nu vor fi deloc pe placul starului din lotul lui Fernando Santos.

ADVERTISEMENT

Mai exact, 70% dintre intervievaţi au oferit răspunsul nu, în timp ce 30% au susţinut că Ronaldo trebuie să fie titular în meciul cu Elveţia. Fanii Portugaliei sunt din ce în ce mai nemulţumiţi de forma arătată de fotbalistul de 37 de ani.

“De ce să fie titular? Nu era titular la echipa de club, nu e în formă şi la fiecare şapte zile îi este rău, nu are chef de antrenamente”, “Nici nu trebuia să mai fie chemat după tot ceea ce a făcut la Manchester United. Imaginea pe care şi-a construit-o se prăbuşeşte” sau “Ar trebuie să joace doar în ultimele 30 de minute, atunci când adversarii sunt mai obosiţi”, au fost câteva dintre comentariile fanilor pe site-ul A Bola.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost titular în toate cele trei meciuri jucate de Portugalia în Grupa H de la Campionatul Mondial 2022, dar nu a terminat nicio partidă pe teren.

Cristiano Ronaldo a ajuns în echipa celor mai slabi jucători de la Campionatul Mondial 2022

Sondajul efectuat de A Bola vine la o zi după ce Cristiano Ronaldo a ajuns în echipa celor mai slabi jucători de la Campionatul Mondial 2022, după faza grupelor.

ADVERTISEMENT

Cu un gol în cele trei meciuri din Grupa H, Cristiano Ronaldo a primit cea mai mică notă în Coreea de Sud – Portugalia 2-1, după ce a comis o greşeală la primul gol al asiaticilor. Mai mult decât atât, fotbalistul de 37 de ani a fost schimbat în minutul 65 al partidei.

Cel mai slab “11” de la CM 2022: Meshaal Barsham (Qatar, 6,10) – Alistair Johnston (Canada, 6,40), Oscar Duarte (Costa Rica, 6,30), Francisco Calvo (Costa Rica, 6,25), Homam Ahmed (Qatar, 6,23) – Mathew Leckie (Australia, 6,33), Karim Boudiaf (Qatar, 6,30), Abdulelah Al-Malki (Arabia Saudită, 6,15), Tajon Buchanan (Canada, 6,10) – Cristiano Ronaldo (Portugalia, 6,37), Almoez Ali (Qatar, 6,23).

ADVERTISEMENT

Chiar dacă fanii cer netitularizarea lui Cristiano Ronaldo, atacantul de 37 de ani va fi, mai mult ca sigur, pe teren, din primul minut, în meciul cu Elveţia. La turneul final din Qatar, CR7 a devenit primul fotbalist care înscrie la cinci ediţii diferite de Campionat Mondial.

ADVERTISEMENT