Fotbal international

Portughezii se tem de Ianis Hagi înainte de Rangers – Braga: ”Echipa lui Gerrard e mai puternică după aducerea lui”

20.02.2020 | 15:38
Portughezii se tem de Ianis Hagi inainte de Rangers  Braga Echipa lui Gerrard e mai puternica dupa aducerea lui
ADVERTISEMENT

Prezent alături de cei de la Genk în grupele UEFA Champions League, Ianis Hagi este la un pas de a juca și în Europa League, de această dată în tricoul celor de la Rangers. Steven Gerarrd a decis să-l includă pe lista UEFA pentru ”dubla” cu Braga din 16-imile competiției, iar Ianis ar putea debuta pentru scoțieni pe plan european chiar în meciul de joi.

Portughezii cred că Ianis Hagi i-a întărit pe cei de la Rangers: ”Echipa lui Gerrard e mai puternică cu el”

Ianis Hagi a venit la Glasgow Rangers în ultimele ore din perioada de transferuri din această iarnă. Tânărul jucător român nu a avut nevoie de o perioadă prea lungă de acomodare, fiind decisiv deja pentru Rangers în campionat.

ADVERTISEMENT

În doar patru meciuri pentru echipa lui Steven Gerrard, Ianis a marcat, a pasat decisiv și i-a impresionat pe fanii de pe ”Ibrox Park”.

Înainte de meciul cu Rangers, presa din Portugalia are numai cuvinte de laudă la adresa jucătorului român. Jurnaliștii lusitani consideră că venirea acestuia a adus mai multă calitate în jocul trupei lui Gerrard.

ADVERTISEMENT

Într-un articol intitulat ”Ianis Hagi dă mai multă putere lui Rangers”, cei de la ZeroZero notează faptul că scoțienii au o linie ofensivă de temut după venirea românului.

”În avanposturi găsim punctele forte ale acestei echipe. Morelos este un atacant de top în Scoția, capabil să marcheze goluri cu o ușurință peste medie și să ajute echipa în procesul ofensiv.

ADVERTISEMENT

Din acest punct de vedere, columbianul are un ajutor prețios, întrucât îl are acolo pe Ianis Hagi, cel care oferă creativitate și viziune la ultima pasă”, scriu portughezii.

Presa din Scoția anunță că Ianis Hagi va fi trimis din primul minut de Steven Gerrard în meciul cu Braga, din 16-imile Europa League.

ADVERTISEMENT
  • Rangers – Braga se joacă joi, de la ora 22:00, pe ”Ibrox Park” din Glasgow

Ianis Hagi, decisiv la ultimul meci din campionat

De doar un meci ca titular la Glasgow Rangers a avut nevoie Ianis Hagi pentru a marca în tricoul noii sale echipe. Românul a adus victoria lui Rangers în meciul cu Hibernian din etapa a 25-a a campionatului, scor 2-1, cu un gol în minutul 84.

Apoi, în runda trecută, Ianis Hagi a reușit o pasă de gol genială la unica reușită a lui Rangers în meciul cu Livingston (1-0).

Laudele din partea fanilor au început să curgă după ce Arfield a fost servit impecabil de Hagi. ”Gol excelent, însă ce control, ce pasă din partea lui Hagi”, ”Wow! Ce pasă genială, absolut senzațional să vezi o așa pasă filtrantă din partea lui Hagi”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor impresionați de tehnica jucătorului român.

ADVERTISEMENT
Tags: