Fanatik Show

VIDEO / “Codoban şi Kassai au făcut multe furtişaguri împreună!”

Adrian Porumboiu, patronul formaţiei FC Vaslui, a luat foc astăzi, la FANATIK SHOW, după ce "galben-verzii" a fost penalizată cu opt puncte pentru că ar avea nişte datorii faţă de impresarul...
03.10.2013 | 22:33
VIDEO  Codoban si Kassai au facut multe furtisaguri impreuna
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu, patronul formaţiei FC Vaslui, a luat foc astăzi, la FANATIK SHOW, după ce “galben-verzii” a fost penalizată cu opt puncte pentru că ar avea nişte datorii faţă de impresarul Ionel Codoban. Fostul mare arbitru a dat de pămînt cu respectivul impresar şi cu Adalbert Kassai.

“Ce s-a întîmplat astăzi nu denotă decît lipsă de respect faţă de un club şi un comportament dubios faţă de un măscărici incredibil de dubios. E o copilărie, care se transformă într-o problemă pentru el. De la Codoban, Vasluiul are de încasat 250.000 de euro. Un impresar n-are voie să reprezinte decît o singură parte, el a reprezentat trei părţi. În loc să tacă din gură, nu ştiu cum au curajul, că nu i-a căutat nimeni, n-a văzut nimeni circuitul banilor. A escrocat clubul. Avem dovezi care atestă falsul, că a reprezentat trei părţi. Mai sînt două comisii care nu s-au pronunţat. Am depus plîngere penală argumentată pe acte autentice. Aici e ca la nuntă, dai cît cere omul, dar acolo trebuie să furi mireasa. Dacă nu plătesc ia-mi două puncte, dacă iar nu plătesc, mai ia-mi două, dar nu aşa”, a tunat Porumboiu.

ADVERTISEMENT

“Au făcut perversiuni sexuale cu echipa”

“În momentul în care ai o asemenea atitudine, nu întîmplător nu mai vine nici dracu să investească. Respectul e mai important. Cei mai importanţi sînt codobanii. Codobanii ăştia vin de la cluburi. Adalbert Kassai este cel mai implicat în acest caz, Codoban. Sînt din aceeaşi localitate, au făcut multe furtişaguri împreună. Mircea Sandu nu este în afara ecuaţiei, este de sistem. De şase ani se fac numai nenorociri la comisii. Vinovaţi sînt cei care i-au pus acolo. Dacă aş fi la federaţie, i-aş cere argumente celui care a dat această decizie. Ce independenţă, domne?. Ai probe? Dă-i două etape. Una din comisii mai trebuie să se pronunţe. Ce face actuala comisie dacă a doua ne va da nouă dreptate? Un minus mare pe care îl avem, şi eu, şi alţii, este că nu facem nimic cînd sîntem călcaţi în picioare. Ne-au furat două campionate. Nu există în analele fotbalului mondial aşa ceva”, a continuat, furibund, Porumboiu.

“Cum să se menţină decizia? Eu m-am retras, dar nu pot să las echipa acum, cînd îşi bat joc de ea, au mutilat-o, au trecut la perversiuni sexuale cu ea. La alegeri, voi evalua şansele pe care le am, şi sînt convins că am. Dacă ajung să candidez, eu cred că voi reuşi. Acum voi da pe oricine în judecată”, a mai punctat Porumboiu.

ADVERTISEMENT

“Cînd am spus de şobolănime m-am referit la oamenii din umbră. Codoban, ăsta. Vai de mine şi de mine. Nu pot să cobor nivelul discuţiei. Spun de şobolanii aciuaţi pe lîngă fotbal. Codoban e numai un exponent, ăştia sînt oamenii invizibili. N-are nimeni în lume impresari cîţi are România. Nu-i vedeţi pe toţi, dacă-i vedeţi pe toţi, care au jucători, care umblă la pariuri, care n-au nume, nu se văd, n-au miros. Dacă-l vedeţi, ziceţi că este expert imobiliar. Îi ţine pe jucători în joc de glezne. E implicat în echipa a doua de la Craiova, a mai declarat, foarte nervos, Adrian Porumboiu.

Vezi video:

Tags: