Carousel hot news

Victoria care aduce linişte la Vaslui. Porumboiu spune că le dă prime: “S-au respectat ca fotbalişti!”

Fostul finanţator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, consideră că victoria trupei lui Ciobotariu din faţa Stelei i se datorează, în mare măsură, lui Dragoş Iftime, preşedintele executive al...
Autor: Răzvan Scarlat | 11.04.2014 | 22:54
Victoria care aduce linişte la Vaslui. Porumboiu spune că le dă prime:

Fostul finanţator al lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, consideră că victoria trupei lui Ciobotariu din faţa Stelei i se datorează, în mare măsură, lui Dragoş Iftime, preşedintele executive al moldovenilor. Totodată, fostul arbitru a mai dezvăluit că jucătorii lui FC Vaslui vor încasa o primă pentru izbînda de răsunet din Ghencea.

“S-au respectat ca fotbalişti. Au meritat victoria. Nu faptul că au avut promisă o primă pentru acest meci a fost important. Nu dau cifre! Clubul nu a fost niciodată părăsit, lucrurile se vor rezolva. FC Vaslui a fost mult peste Steaua. Important este că jucătorii au reuşit să se adune. Victoria este a jucătorilor, dar şi a domnului Dragoş Iftime. Nu credeam în victorie! Mike se resimţea la final, dar ştiu cum e, sîntem amîndoi de aceeaşi vîrstă. Dacă nu era Dragoş Iftime, ar fi fost o panaramă de meci, clubul s-ar fi prezentat cu juniorii. Acest domn s-a chinuit enorm să adune jucătorii, dar domnii Cordoş şi Straton nu aveau chef să joace. Domnul Iftime este singurul care merită aplaudat. Dacă nu era acest domn nu se respecta competiţia. Valoarea între Steaua şi FC Vaslui nu este atît de mare. Jucătorii lui FC Vaslui au fost adunaţi ca pe vremea lui Ştefan cel Mare, de pe lîngă butoaie şi crame, şi au reuşit să învingă oastea Stelei”, a spus Adrian Porumboiu la Digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!