Carousel hot news

Porumboiu, ACUZAT de tentativă DE BLAT cu Astra!

UPDATE 20:52 / Patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat că nu a discutat niciodată cu Porumboiu despre aranjarea partidei din 2011. “Nu ştiu cine este acest Damian, nu l-am întîlnit...
Autor: Răzvan Scarlat | 10.09.2014 | 20:27
Porumboiu, ACUZAT de tentativă DE BLAT cu Astra!

UPDATE 20:52 / Patronul Astrei, Ioan Niculae, a declarat că nu a discutat niciodată cu Porumboiu despre aranjarea partidei din 2011. “Nu ştiu cine este acest Damian, nu l-am întîlnit niciodată în viaţa mea. Afirmaţiile lui Damian nu au nici o legătură cu realitatea. E o prostie ce susţine. Porumboiu nu mi-a propus niciodată aşa ceva. Nu a fost nici o tentativă de blat”, a spus Ioan Niculae.

UPDATE 20:47 / Ciprian Damian a revenit cu declaraţii ca urmare a reacţiei lui Adrian Porumboiu. “Porumboiu dorea să cumpere doi jucători care nu împliniseră 19 ani, nu era vorba de Seto şi Fatai. În momentul respectiv, firmele de bio diesel erau închise.  La un moment dat, cînd am plecat din mijlocul discuţiilor, a urmat o discuţie între Porumboiu şi Niculae, în care patronul Interagro i reproşa lui spunea lui Porumboiu: >. Dacă acest blat nu a avut loc, nimeni nu m-a întrebat nimic. Mă voi duce la DNA fără nici o problemă, nu cred că face obiectul DNA-ului. Dacă voi fi întrebat de către organele de achetă, voi răspunde dacă au mai fost tentative de blat sau nu”, a declarat Damian la Digisport.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Adrian Porumboiu a negat vehement că ar fi încercat să aranjeze partida Astra – FC Vaslui, din etapa a 32-a, sezonul 2010-2011.

“Nu a fost vorba nici o clipă de aşa ceva. Ne-am bătut precum chiorii pînă la final. Am avut o singură întîlnire cu Ioan Niculae şi am discutat despre biodiesel din porumb şi biodisel din floarea soarelui. Apoi, cînd am plecat, i-am spus sub formă de glumă că dacă iau campionatul îi doresc pe Fatai şi Seto. Aveam un buget de două milioane de euro pentru a-i cumpăra. Sînt nişte bazaconii cum că aş fi încercat să aranjez partida cu Astra. Păi dacă am fi încercat să facem o măgărie nu am fi reuşit? Am cheltuit peste 40 de milioane de euro ca să fac blaturi? Dacă vine vreo persoană care să spună că eu am aranjat un meci mă bag într-o scorbură şi nu mai ies de acolo”, a spus Porumboiu la Digisport.

Reacţia lui Porumboiu vine după declaraţiile date de Ciprian Damian, cel care a preluat de la fostul arbitru pachetul majoritar de acţiuni al clubului FC Vaslui. “Pe lîngă transferurile celor doi fotbalişti de la Astra, în schimbul a 600.000 de euro, am aflat că Niculae şi Porumboiu au convenit ca sezonul următor, Astra să cîştige şase puncte din şase în meciurile directe cu Vaslui”, a spus Damian pentru cancan.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!