Răzvan Burleanu, tot mai contestat: “Ascunde şi alte lucruri! Să se facă audit”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
23/03/2018, 17:03
Răzvan Burleanu, tot mai contestat: “Ascunde şi alte lucruri! Să se facă audit”

Adrian Porumboiu este deranjat de modul în care Răzvan Burleanu îşi atacă principalul contracadidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal şi motivează că nici acesta, Ionuţ Lupescu, nu este susţinut de el. Fostul arbitru crede că nu este corectă abordarea preşedintelui FRF:

“Din capul locului spun că nu sunt un susţinător fanatic al lui Lupescu, n-am nici un beneficiu dacă iese Lupescu preşedinte sau iese X-ulescu. Problema e că stau să asist de ceva vreme la un linşaj al lui Lupescu pe care îl face actualul preşedinte. Că ce a făcut, că ce contracte a dat Lupescu. Eu nu ştiu dacă toate aceste acuzaţii sunt reale pentru că ele sunt prezentate de cel care are acces la dosare, însă pentru ca bătălia să fie onestă şi şansele lor să fie egale atunci trebuie să ştim înainte de alegeri şi ce a făcut Răzvan Burleanu în cei 4 ani. Cum putem afla? Să se realizeze un audit din partea unei firme specializate şi să amânăm alegerile cu 3-4-5 săptămâni, atât cât este nevoie, pentru a cunoaşte exact situaţia. Vă spun eu ceva, după acest audit vor apărea nişte brontozauri de o să vă minunaţi.

“Burleanu a minţit”

Văd o disperare incredibilă din partea celor care acum sunt în funcţii, o disperare de a ţine de scaune şi atunci mă întreb şi eu oare de unde vine această disperare, cumva din faptul că pot veni alţii care, la rândul lor, să descopere ce nenorociri s-au făcut? Din moment ce Burleanu a minţit când a spus că el nu-şi va lua prime nesimţite ca Mircea Sandu, după care şi-a băgat în buzunar 90.000 de euro, atunci e clar că ascunde şi alte lucruri. L-au înfierat cu mânie proletară pe Lupescu, dar dacă s-ar face acum un audit i s-ar găsi bube pe cap lui Burleanu câte n-ar putea să ducă.

Aştept răspuns la propunerea mea! Dacă Burleanu n-are nimic de ascuns, de ce n-ar accepta amânarea alegerilor şi realizarea unui audit? Cei care scormonesc prin dulapuri şi îi pun acum actele pe masă lui Burleanu, despre ce s-a întâmplat înainte de 2014, tot aceia vor fi primii care îi vor servi imediat rivalului lui Burleanu matrapalzâcurile dintre 2014 şi 2018. Şi ştiţi când o vor face? Imediat după ce îşi vor da seama că Burleanu nu mai are şanse să câştige”, a spus Porumboiu pentru GSP.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×