Fotbal intern

Porumboiu, atac dur la un oficial de la CFR Cluj: „Vezi-ți, bă, de treaba ta, pițifelnicule”

09.12.2018 | 17:51
Porumboiu, atac dur la un oficial de la CFR Cluj: „Vezi-ți, bă, de treaba ta, pițifelnicule”
Porumboiu, atac dur la un oficial de la CFR Cluj

CFR Cluj – Gaz Metan s-a terminat 2-2, iar la ultima fază ardelenii au primit un penalty discutabil, pe care Culio l-a ratat însă. După meci, fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a declarat că Ioniță a simulat la acea fază și trebuia să încaseze cartonașul galben.

Daniel Stanciu, manager la CFR Cluj, s-a arătat deranjat de afirmația lui Porumboiu, spunând că penalty-ul a fost acordat corect.

Porumboiu, atac dur la un oficial de la CFR Cluj

„Că mai intră un specialist sau altul, care probabil avea sau nu avea ochelarii sau era după un şpriţ sau nu şi nici măcar nu văzuse jocul şi a spus că era simulare. Poate se poate face o discuţie după 5-6 reluări cu Ioniţă de penalty, dar dinamica jocului spune totul. Plus că nici cei de la Gaz nu au protestat şi n-au contestat decizia arbitrului”, a spus Daniel Stanciu la TV Digi Sport.

Adrian Porumboiu a cerut să intervină în direct la TV pentru a-i oferi răspunsul lui Stanciu, dezvăluind că regretă faptul că l-a angajat în perioada în care el era patron la SC Vaslui.

“Vezi-ţi, bă, de treaba ta, piţifelnicule! Obrăznicia e mare! Cum să-şi permită să spună că eram beat? A ajuns să pună la îndoială şi calitatea pe care am avut-o, de arbitru? Ăsta a fost şi el un… Aduna fărâmituri de pe sub masă.

Am fost un fraier că l-am angajat. Dar acum să mă şi jignească? Pe cine a adus el? Pe Varela l-a adus Inacio (n.r. – Augusto Soares Inácio – fost antrenor la FC Vaslui). El n-a adus nimic! Pe Celeban l-a adus cineva de la Bacău. N-a adus pe nimeni Stanciu, vedeţi-vă de treabă!”– a fost răspunsul lui Adrian Porumboiu.

CFR Cluj e lider în Liga 1 Betano în ciuda remizei de pe teren propriu cu Gaz Metan. Ardelenii joacă în următoarea rundă în deplasare cu Viitorul, singura echipă care i-a învins acasă în actuala stagiune.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri