Cele mai citite

Porumboiu, ironic după incidentele din Grecia: „Bine că şi-au trimis specialistul în arbitraj la noi”

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a comentat în mod caracteristic incidentele din Grecia, de la finalul partidei dintre PAOK Salonic şi AEK Atena.
Autor: Eduard Nicolae Popa | 12.03.2018 | 13:51
Porumboiu, ironic după incidentele din Grecia: „Bine că şi-au trimis specialistul în arbitraj la noi”

“Norocul grecilor e că şi-au trimis specialistul în arbitraj în România (n.r. – ironie către Kyros Vassaras, şeful CCA). Dacă jucătorul cu numărul 8 nu se duce către minge şi stă în poziţia care este, nu este ofsaid. Prin acea poziţie pe care o are, el participă activ la faza respectivă. Se duce către minge” , a comentat ironic Porumboiu, pentru Pro X, incidentele de la PAOK-AEK.

Fostul arbitru internaţional a comparat evenimentele din Grecia cu cele petrecute în România în urmă cu şase ani: „Cred că din România i-a transmis Vassaras postmeridian arbitrului să termine partida. Aşa i s-a spus şi lui Alexandru Tudor de către 2 mahări din Federaţie, că titlul trebuie să ajungă la CFR în 2012. Tudor a spus că şi-ar tăia şi o mână spunând că e corect, dar mai bine şi-ar tăia capul. Se întâmplă şi la ei. Pistoalele au dispărut şi la noi, în rest totul e asemănător.”

FC Vaslui a pierdut titlul în ultima etapă, în 2012

Fostul finanţator al lui FC Vaslui s-a referit la evenimentele din finalul sezonului 2011-2012, când Alexandru Tudor a întrerupt partida dintre U Cluj şi CFR Cluj ca urmare a incidentelor ce au avut loc pe teren între jucătorii celor două combatante. Partida s-a rejucat ulterior, iar titlul a fost câştigat de CFR în detrimentul celor de la FC Vaslui. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!