ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Atac devastator la adresa lui Burleanu: “Are un rânjet bolnăvicios!”

Autor: Razvan Nicolae | 19.04.2018 | 16:03
Atac devastator la adresa lui Burleanu:
Adrian Porumboiu l-a atacat pe Răzvan Burleanu după alegerile FRF

Adrian Porumboiu l-a atacat pe Răzvan Burleanu după ce acesta l-a învins pe Ionuţ Lupescu la alegerile FRF – VEZI DETALII AICI. Fostul finanţator al lui FC Vaslui a declarat că nu vede un viitor prea strălucit pentru fotbalul românesc şi a susţinut că preşedintele Federaţiei Române de Fotbal nu va pleca prea curând.

ADVERTISEMENT

“Am fost primul care a spus asta și toți au zis că sunt nebun. De atunci v-am spus că va fi măcel. Eu am spus dintotdeauna că serviciile nu pierd niciodată în fața nimănui. Nu poți face ceva bun cu unul de la vulcanizare căruia nu-i place fotbalul. Era previzibil, dom’le! Și dumneata dacă te duci președinte acolo rămâi pe viață. E un sistem creat, fabricat, de Mircea Sandu din care oricine e președinte nu mai pleacă de acolo decât când vrea mușchii lui sau când pleacă cu picioarele înainte. N-ați văzut sistemul? Păi, ce treabă au satele alea de au votat cu fotbalul mare? Pentru fotbalul autentic e o mare nenorocire. Eu am anticipat pentru că cunosc mecanismele după care a funcționat Federația din ’90 până azi. Stat în stat. Burleanu n-are competență. În afară de un rânjet bolnăvicios nu atrage atenția cu nimic. Oricum, nu e normal sistemul de vot. Va pleca doar dacă vrea el. Nu există nicio șansă. Mircea Sandu n-a vrut el să plece? El a plecat, nu l-a dat nimeni jos”, a declarat Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.

Porumboiu a atacat-o şi pe CFR Cluj după alegerile FRF: “Nişte lingăi!”

Fostul arbitru internaţional i-a criticat în termeni duri şi pe cei de la CFR Cluj. Cei mai lingăi mi s-au părut cei de la CFR Cluj. Au trimis imediat telegramă de felicitare ca pe timpul lui Ceaușescu. Opriți-vă, bă, nu vă e rușine?! Telegramă de felicitare. Niște lingăi de-ăștia ordinari. Cum să trimiți așa ceva!? Ai votat cu ei, gata! E un gest de slugărnicie. Caragiale dacă trăia avea subiecte mult mai spumoase în vremea noastră”, a mai precizat Adrian Porumboiu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!